Journal Man: Zaštitite se od sunca pomoću Humanrace Suncare linije za lice i tijelo
Journal Man: Zaštitite se od sunca pomoću Humanrace Suncare linije za lice i tijelo

Journal Man: Zaštitite se od sunca pomoću Humanrace Suncare linije za lice i tijelo

Konačno smo dočekali i službeni početak ljeta koje će obilježiti svakodnevni boravci na suncu. Koliko god je sunce blagotvorno, toliko je i štetno. Svi znamo koliko je važno svakodnevno koristiti kreme sa zaštitnim faktorom. Najviše štete koži čine UVA zrake, koje su odgovorne za njeno prijevremeno starenje. One ulaze dublje u kožu i, osim bora, stvaraju rizik od raka kože. Stoga, zaštita kože tijekom cijele godine itekako je bitna.

Humanrace Suncare linija

Tvrtka Humanrace, iza koje stoji glazbenik Pharrell Williams, pokušat će osvojiti tržište i potrošače svojom linijom proizvoda za sunce. Baš na vrijeme za ljetnu sezonu, proširenje asortimana donosi dva proizvoda na bazi minerala i sa zaštitom SPF 30. Hidratantna krema za zaštitu lica ozonom i krema za zaštitu tijela ozonom djeluju u tandemu kako bi zaštitili i hidratizirali vašu kožu od glave do pete. Veganski, bez mirisa, s PA ++++ zaštitom, ovaj set je posljednji korak u vašoj rutini.

Pharrell je ukazao na važnost uključivanja zaštite od sunca u svoju dnevnu rutinu. „Ozonski omotač naše Zemlje prirodno nas štiti od štetnog sunčevog UV zračenja, ali se i dalje moramo svakodnevno štititi od UV zraka koje prolaze“, rekao je. „Vjerujemo da pod suncem ima mjesta za svakoga i svi moramo svakodnevno nositi kremu za sunčanje.”

Novi proizvodi u narančastoj ambalaži izrađenoj od 50% reciklirane plastike štitit će i hidratizirati vašu kožu tijekom cijele godine. Humanrace Suncare linija bit će lansirana u Sjedinjenim Državama i Europi u četvrtak, 14. srpnja.

Foto: Instagram, Humanrace

Učitati još
Zatvori