Ben Affleck vraća se kao Batman u drugom nastavku Aquamana
Ben Affleck vraća se kao Batman u drugom nastavku Aquamana

Ben Affleck vraća se kao Batman u
drugom nastavku Aquamana

Tijekom filmske povijesti Batmana su glumili fantastični i nagrađivani glumci, a svaki je na svoj jedinstven način dao liku Batmana novu dimenziju. Između ostalih, tu su bili i Christian Bale, Ben Affleck, Val Kilmer, George Clooney i Michael Keaton, a kad je stigla vijest da će novog Batmana utjelovili Robert Pattinson – reakcije su bile podijeljene.

Ben Affleck je još 2019. godine najavio kako više nikad neće glumiti Batmana, ali to se baš nije pokazalo tako. Jason Momoa pohvalio se na Instagramu kako se Ben Affleck ipak vraća kao Batman u novom Aquamanu. Naime, Momoa je objavio njihove zajedničke fotografije na kojima su zagrljeni i nasmijani od uha do uha.

42-godišnji glumac otkrio je mnoge pojedinosti o nadolazećem nastavku DC hita, u kojem će Momoa ponoviti svoju ulogu morskog superheroja. U opisu stoji: „Bruce i Arthur ponovno zajedno. Volim te i nedostaješ mi Ben. Uhvaćen na setu, sjajne stvari nas čekaju – Aquaman 2“.

Ben Affleck prvi put je glumio superjunaka u filmu ‘Batman protiv Supermana: Zora pravde’ iz 2016., prije nego što je tu ulogu reprizirao u filmu ‘Suicide Squad’ iste godine. Batmana je glumio i u filmovima ‘Justice League’ iz 2017. i u ‘Justice League Zacka Snydera’.

Foto: Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori