Antonio Knežević: Sve što jednom muškarcu treba za plažu
Antonio Knežević: Sve što jednom muškarcu treba za plažu

Antonio Knežević: Sve što jednom
muškarcu treba za plažu

Posljednji je dan mjeseca kolovoza, što znači da se prekrasno i ispunjeno ljeto bliži svome kraju. Bez obzira na tu činjenicu, još uvijek stignete uživati u dugim toplim danima prije povratka svakodnevnim obvezama i rutinama. Predlažemo da ostatak ljeta iskoristite na najbolji mogući način!

Kako biste se što bolje pripremili za sunčanje, održavajte svoju kožu nahranjenom i hidratiziranom. Koristite preparate s naglaskom na hidrataciju, bogate prirodnim sastojcima, s laganom teksturom i bez parfema. Kada govorimo o garderobi, jednostavnost i udobnost uvijek dolaze na prvom mjestu.

Ljetni vodič Antonija Kneževića

Izležavanje na plaži kojem se ne nazire kraj jedna je od naših ultimativnih ljetnih fantazija i trenutak kojeg iščekujemo skoro cijele godine. Stoga smo odlučili pokrenuti novu rubriku posvećenu muškarcima koji nisu sigurni što ponijeti sa sobom na plažu. U našoj misiji pomoći će nam mnogi utjecajni muškarci s naših prostora. Oni će nam otkriti što je sve prijeko potrebno za sigurno i nezaboravno ljetovanje.

Stigli smo i do posljednjeg izdanja naše ‘summer special’ rubrike za ovu sezonu. Nakon Vlahe Arbulića, na red je došao Antonio Knežević. Antonio je plesač, kreativac, ‘dog person’ i hedonist kojeg na Instagramu prati više od 14 tisuća ljudi. Voli raditi iza i ispred kamere, a u sve unosi puno truda i ljubavi. Zorno prati modne trendove, ali se ipak najbolje osjeća u trenirci. No ovoga puta zanimalo nas je koji su to njegovi ljetni favoriti.

U nastavku donosimo sve ono što je Antonio Knežević odabrao za divno i bezbrižno ljeto, od beauty proizvoda do modnih dodataka koji se nikako ne bi smjeli zanemariti.

Foto: Instagram @knezevich.a, Rituals, Shiseido, Beauty Pharmacy, Payot, Martimex, Loccitane, Kerastase, Care to Beauty, Chillys, IZIPIZI

Učitati još
Zatvori