Vlaho Arbulić otkrio nam je kako izgleda njegova ljetna beauty rutina
Vlaho Arbulić otkrio nam je kako izgleda njegova ljetna beauty rutina

Vlaho Arbulić otkrio nam je kako izgleda
njegova ljetna beauty rutina

Priprema kože za sunce od presudne je važnosti, kako za žene, tako i za muškarce. Prvi korak u njezi kože lica svakako bi trebalo biti čišćenje. Nakon čišćenja, slijedi nanošenje seruma i hidratantne kreme. Ne smijemo zaboraviti ni područje oko očiju da bi sveukupni dojam bio učinkovit. Također, u rutinu je obavezno ubaciti proizvode sa zaštitnim SPF faktorom.

Prekomjerno izlaganje sunčevim zrakama šteti koži. Kako biste se što bolje pripremili za sunčanje, održavajte svoju kožu nahranjenom i hidratiziranom. Koristite preparate s naglaskom na hidrataciju, bogate prirodnim sastojcima, s laganom teksturom i bez parfema. Kada govorimo o garderobi za ljetni godišnji odmor, jednostavnost i udobnost uvijek dolaze na prvom mjestu.

Ljetni vodič Vlahe Arbulića

Izležavanje na plaži kojem se ne nazire kraj jedna je od naših ultimativnih ljetnih fantazija i trenutak kojeg iščekujemo skoro cijele godine. Stoga smo odlučili pokrenuti novu rubriku posvećenu muškarcima koji nisu sigurni kako i koje proizvode koristiti tijekom ljetnih vrućina. U našoj misiji pomoći će nam mnogi utjecajni muškarci s naših prostora. Oni će nam otkriti što je sve prijeko potrebno za sigurno i nezaboravno ljetovanje.

Nakon Leona Glasnovića, na red je došao Vlaho Arbulić. O Vlahi Arbuliću se itekako priča. Vlaho je neopterećen i cool, pjevač, ferovac, nagrađivani gitarist i muškarac nepogrešivog stila. Bilo da izvodi svoje autorske pjesme ili covere hitova, Vlaho se svakako izdvaja na domaćoj sceni.

Ovaj simpatični Dubrovčanin vlasnik je glazbenog studija Républika, a dokazao se kao tekstopisac, skladatelj i producent. Osim glazbenim talentom Vlaho puno pozornosti izaziva svojim izgledom. Često se nalazi na listama najzgodnijih Hrvata, a sudeći prema njegovom Instagram profilu, tjelovježba mu je uz zdrav duh itekako bitna.

Beauty rutina neizostavan je dio svakodnevne njege, a svakako podrazumijeva hranjenje i hidrataciju kože i kose. U nastavku donosimo sve one kozmetičke proizvode koje je Vlaho Arbulić odabrao za divno i bezbrižno ljeto.

Učitati još
Zatvori