Journal Man: Najbolje anti-age kreme i serumi za muškarce

Journal Man: Najbolje anti-age kreme
i serumi za muškarce

@anthopom

Bore se počinju formirati u dubljim slojevima kože puno ranije nego što se počnu pojavljivati na licu. Taj proces obično započinje u ranim 20-ima, a polako ga postajemo svjesni desetak godina kasnije. Zato kao i u svemu u životu, tako i kad su bore u pitanju vrijedi ona stara – bolje spriječiti nego liječiti.

Pravilna njega kože lica odavno nije rezervirana samo za žene. Da biste imali lijep, njegovan, zdrav i mladolik izgled, ključno je brinuti za svoju kožu i svakodnevno održavati beauty rutinu. Osim hidratantne kreme, gela za čišćenje lica i preparata koje koristite za brijanje, dobro je investirati u kvalitetnu anti-age kremu ili serum. Naime, kasne dvadesete i početak tridesetih idealno su vrijeme kada bi svaki muškarac trebao posegnuti za dobrom anti-age kremom. Formule protiv starenja kože svakako će pomoći u vašoj dnevnoj beauty rutini pa je važno odabrati proizvode koji će imati povoljan učinak na nju.

Naravno, nemojte očekivati da ćete samo s anti-age kremom učiniti čudo te da će vam bore magično nestati s lica. Ali u kombinaciji sa zdravom prehranom, redovitom tjelovježbom i umjerenim izlaganjem UV zrakama možete učiniti puno. Smanjit ćete tanke linije na licu, oživjet ćete umornu kožu, a u kombinaciji s ostalim proizvodima koje koristite u svakodnvenoj beauty rutini, koža lica će vam biti čvršća i izgledat ćete svježije.

Sve u svemu, anti-age kreme i serumi su dobra investicija, a u nastavku smo izdvojili neke od najboljih.

Kiehl’s Age Defender Gel Moisturizer
Sisley Paris Sisleÿum For Men Anti-Age Global Revitalizer
Dior Capture Youth Intense Rescue Age-Delay Revitalizing Oil-Serum
Elemis Pro-Collagen Marine Cream For Men
Dr. Barbara Strum Super Anti-Aging Serum

Foto: Kiehl’s, Mr Porter, Elemis, John Lewis, Pexels (Mister Mister)

Učitati još
Zatvori