Yes, chef! Godina je tek počela, a ovo je možda najbolja reklama 2024.
Yes, chef! Godina je tek počela, a ovo je možda najbolja reklama 2024.

Yes, chef! Godina je tek počela, a ovo je
možda najbolja reklama 2024.

Nije tajna da često mijenjamo svoje internet crusheve. Točnije, imamo ih nekoliko u redakcijskoj rotaciji. Uz Pedra Pascala, Josha Hartnetta, Zlatana Ibrahimovića, Paula Mescala, među omiljenima je i Jeremy Allen White.

Iako fanovima poznat po ulozi u seriji Shameless, Jeremy Allen White je na tron zasjeo sa serijom The Bear, koja je u svoje dvije sezone polako, ali sigurno, došla na sam vrh najboljih i najkvalitetnijih u prošloj godini. Karizmatični glumac u ulozi chefa Carmena Berzatta koji se iz svijeta fine dininga vraća u rodni Chicago kako bi vodio obiteljski restoran oduševio je i publiku i kritiku. Brza izmjena scena, efektivna scenografija, kvalitetna radnja, odlični psihološki profili aktera, zasluženo su seriji i glumcima donijeli 13 nominacija za Emmyje i 5 Golden Globes nominacija.

Jeremy Allen White za Calvin Klein

No ovog puta nije riječ o Carmyju i The Bearu (čiju treću sezonu jedva čekamo) već o novoj Calvin Klein kampanji koja nam je odmah zapela za oko.

U novoj kampanji kultnog brenda donjeg rublja, upravo je slavni glumac glavno lice. Uvijek provokativne Calvin Klein reklame kroz povijest su nam donosile neke od najboljih vizuala, billboarde zbog kojih su se vozila sudarala u prometu, a izdanje za proljeće 2024. nije razočaralo. Objektiv Merta Alasa donosi pogled na uvijek užurbani New York i jedan vruć, ljepljivi dan s Jeremyjem u glavnoj ulozi.

Snažna poveznica New Yorka i Jeremyja seže još u njegovo djetinjstvo stoga je ovo bila najlogičnija lokacija za snimanje kampanje. Rooftop s pogledom na NY poslužio je i kao kulisa za pogled na njegovo isklesano tijelo.

No nećemo duljiti. Pogledajte filmić.

Učitati još
Zatvori