Journal Man: Maison Francis Kurkdjian kreirao je mušku verziju svog kultnog mirisa

Poput prave frizure ili one omiljene košulje koja vam najbolje stoji, naći pravi miris za sebe je nešto što bi svaki muškarac trebao napraviti. No, ako ne znate odakle bi krenuli i potrebna vam je inspiracija, a volite miris svježine, Maison Francis Kurkdjian kreirano je mušku verziju svog kultnog parfema koju vrijedi isprobati.

Kultni miris u muškoj verziji

Maison Francis Kurkdjian otvorio je novo poglavlje u kolekciji À la rose stvarajući najnoviji muški miris koji se naziva l’Homme À la rose. L’Homme À la rose predstavlja slobodnu interpretaciju mirisa ruže za muškarce. Ova nova kreacija usidrena je na asertivnim muškim kodovima. Sadrži zeleni logotip nadahnut lišćem ruže, oštar zeleni cvijet skiciran na stražnjoj strani naljepnice i cinčanu kapu koja, ne samo da podsjeća na pariške krovove, već i prevodi snažan muževan identitet. Logotip sadrži i dodir ružičaste boje, poput odjeka À la rose, svog ženstvenog partnera. Konačno, l’Homme je rukom ispisao sam Francis Kurkdjian, kao posvetu muškarcima.

Ovom svježom i svijetlom parfemskom vodom danas dajem muškarcima moć da nose ružu. U srcu ovog mirisnog portreta leži duo damašćanskih ruža iz Bugarske i ruža Centifolia iz Grassea u kombinaciji s voćnim dojmom note grejpa i isprepletenim modernim drvenim akordom. L’Homme À la Rose moje je slobodno tumačenje ruže za muškarce“, rekao je Francis Kurkdjian.

Gdje nabaviti novi Maison Francis Kurkdjian parfem?

Cvjetno-drvenasta kompozicija sadrži akorde grejpa, ulje damašćanske ruže iz Bugarske, jantarno-drvenaste akorde, ulje kadulje, centifolia ružu absolute iz Grassea, ulje bušina (cistus labdanum) te svježu i svijetlu ružu za muškarce.

L'Homme À la Rose

Cijena L’Homme À la Rose Eau de Parfuma od 70ml je 1.310kn. Dostupna je ekskluzivno u Martimexu na Trg bana J. Jelačića 11 u Zagrebu.

Foto: Instagram

0