Uistinu posebna četkica za zube

Svi znamo koliko je važna njega zubiju, a bjelinu osmjeha puno je lakše održavati uz prave proizvode za njegu. Jedan od njih je i ova “superčetkica” – Radius Original. Ergonomska četkica izrađena je od celuloze što je čini ekološki prihvatljivom, a njena velika ovalna glava i 6500 najlonskih vlakana izvrsno uklanjaju naslage na zubima. Još jedna zanimljivost po kojoj je poznata je da je svojim oblikom prilagođena i ljevacima i dešnjacima.

Radius OriginalZbog velike ručke i velike površine glave četkice nije potreban jak pritisak te se tako čuvaju desni. Također, velika glava uvjetuje i velik broj vlakana koji je čak 6 puta veći od obične četkice koja dopiru i do najskrivenijih mjesta u usnoj šupljini.

Ergonomski oblikovana ručka pristaje svakoj ruci. Ručka vam zbog veličine omogućava lagano četkanje, a njena posebna težina daje osjećaj sklada. Četkicu možete držati s desnom ili lijevom rukom, tako se vlakna automatski postavljaju pod kutom 45 stupnjeva i prislanjaju na zube pravilno po preporuci stomatologa. Četkica Radius je jedina koja zadovoljava te uvjete.

Radius Original četkicu po cijeni od 89,90 kn, kao i druge proizvode iz Radius linije pronađite u trgovinama Bio Svijet.

0