Ova mladenka je svoju vjenčanicu povela na put oko svijeta

Ova mladenka je svoju vjenčanicu
povela na put oko svijeta

Koliko god uzbudljiv bio trenutak potrage za vjenčanicom (a i prilično stresan, da budemo sasvim iskreni), mladenke su svjesne da će tu vjenčanicu nositi samo jedan dan. Zato je toliko popularan princip iznajmljivanja, pogotovo ako se velika svota ulaže u magičnu haljinu za veliki dan. No ako ste vjenčanicu baš odlučili kupiti, onda će oni praktičnih navika razmišljati kako bi je mogli ponovno iskoristiti, možda prekrojiti pa ponovno nositi, a drugi će ju zauvijek čuvati u ormaru kao podsjetnik na svoje vjenčanje.

Jedna vjenčanica i 33 zemlje

Jedna je mladenka odlučila razmišljati praktično te svoju vjenčanicu povesti na put oko svijeta. Par je nakon vjenčanja otišao sa svojih radnih mjesta te krenuo na medeni mjesec u trajanju od godine dana, a jedan od glavnih rekvizita za mnoge fotografije postala je upravo vjenčanica brenda Watters. Nakon vjenčanja, Zoe je svoju haljinu nosila kroz čak 33 zemlje te vjenčanicu u koju se zaljubila tako smjestila uz neke od najljepših svjetskih vizura, a često joj se na fotografijama pridružio i muž Nick u crvenom baršunastom blejzeru u kojem je izgovorio sudbonosno “da”.

U međuvremenu su Nick i Zoe sakupili i zavidan broj followera te od svojeg zajedničkog profila počeli graditi karijeru Instagram travel blogera. Pratite ih na @marrymeintravel.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori