Ovaj minimalistički trudnički look za građansko vjenčanje izgleda odlično

Čini se kako je prošla godina, barem kako sada stvari stoje, dugoročno promijenila način na koji razmišljamo o vjenčanjima. Dok je za mnoge vrijedila ona krilatica “što veće to bolje”, a zasigurno će i za dobar broj parova ostati najvažnija parola, sve je brojnija skupina kojoj se pogled na taj veliki dan u životu promijenila. Lijepo vjenčanje ne mora biti veliko – dapače – manja i intimnija priča može biti itekako više kul.

Mala, pa čak i mikro vjenčanja, i ove su godine odabir mnogih parova. Najčešće se u tom slučaju radi o građanskom vjenčanju i ručku/večeri za najbliže članove obitelji i prijatelje, ovisno o tome što i u kojem trenu mjere dopuštaju. A kad je riječ o građanskim vjenčanjima, ono što nam se najviše sviđa su maštoviti odabiri vjenčanica koji dokazuju da za dobru priču nije potrebno pretjerivati. Poznate it djevojke u tome su briljirale pa smo tako vidjeli jedno wow bijelo odijelo, komplet korzeta i uske midi suknje, a sada i voluminoznu trendi bijelu haljinu.

Minimalističko vjenčanje u 6. mjesecu trudnoće

Model s puf rukavima do koljena odabrala je Olja Ryzevski, fotografkinja i content creator koja živi na relaciji Berlin – Amsterdam. Poznata po svojoj minimalističkoj estetici, u istom je stilu zamislila i svoje građansko vjenčanje. Voluminozna haljina prekrivala je njen trudnički trbuščić, a imavši udobnost na umu, za obuću je odabrala chunky crne mokasine koje je uparila s bijelim čarapama te casual raspuštenom frizurom. Njen dugogodišnji partner nosio je odijelo i tenisice, a cijela priča izgledala je jako opušteno i kul.

Foto: Instagram

0