Ovaj minimalistički trudnički look za građansko vjenčanje izgleda odlično

Ovaj minimalistički trudnički look za
građansko vjenčanje izgleda odlično

Čini se kako je prošla godina, barem kako sada stvari stoje, dugoročno promijenila način na koji razmišljamo o vjenčanjima. Dok je za mnoge vrijedila ona krilatica “što veće to bolje”, a zasigurno će i za dobar broj parova ostati najvažnija parola, sve je brojnija skupina kojoj se pogled na taj veliki dan u životu promijenila. Lijepo vjenčanje ne mora biti veliko – dapače – manja i intimnija priča može biti itekako više kul.

Mala, pa čak i mikro vjenčanja, i ove su godine odabir mnogih parova. Najčešće se u tom slučaju radi o građanskom vjenčanju i ručku/večeri za najbliže članove obitelji i prijatelje, ovisno o tome što i u kojem trenu mjere dopuštaju. A kad je riječ o građanskim vjenčanjima, ono što nam se najviše sviđa su maštoviti odabiri vjenčanica koji dokazuju da za dobru priču nije potrebno pretjerivati. Poznate it djevojke u tome su briljirale pa smo tako vidjeli jedno wow bijelo odijelo, komplet korzeta i uske midi suknje, a sada i voluminoznu trendi bijelu haljinu.

Minimalističko vjenčanje u 6. mjesecu trudnoće

Model s puf rukavima do koljena odabrala je Olja Ryzevski, fotografkinja i content creator koja živi na relaciji Berlin – Amsterdam. Poznata po svojoj minimalističkoj estetici, u istom je stilu zamislila i svoje građansko vjenčanje. Voluminozna haljina prekrivala je njen trudnički trbuščić, a imavši udobnost na umu, za obuću je odabrala chunky crne mokasine koje je uparila s bijelim čarapama te casual raspuštenom frizurom. Njen dugogodišnji partner nosio je odijelo i tenisice, a cijela priča izgledala je jako opušteno i kul.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori