Chic građansko vjenčanje poznate Parižanke

Chic građansko vjenčanje
poznate Parižanke

Od prve polovice 2020. godine, na vjenčanja više ne gledamo na isti način. Otkako je pandemijska godina preokrenula cijelu industriju naopako, mnogi su mladenci još ozbiljnije počeli promišljati tradicionalni koncept vjenčanja, a mijena trendova se ubrzala. Mala vjenčanja, štoviše u ovoj situaciji čak i mikro vjenčanja, silom su prilika zasjenila velika okupljanja sa stotinama gostiju i pokazala svoje šarmantno lice u kojem caruje samo ljubav.

Udala se Sabina Socol

Među poznatim licima koja su veliko da odlučila izreći 2021. godine (pratili smo i ono Jelene Veljače!), našla se i francuska it djevojka Sabina Socol koja je ovog vikenda izmijenila zavjete sa svojim dugogodišnjim partnerom u građanskoj ceremoniji u Parizu. Ova Parižanka, modna influencerica novog vala, koja je neodoljivi francuski stil opet stavila u fokus, oduševila nas je opuštenim i bezbrižnim vjenčanjem koje su proslavili u uskom krugu obitelji i prijatelja te zaokružili romantičnom vožnjom Seinom uz zalazak sunca.

Sabina je za vjenčanje odabrala komplet bijelog korzeta i uske midi suknje s klasičnim plavim toile uzorkom francuskog brenda Miaou koje je kombinirala s bijelim natikačama na petu i bijelom Miu Miu torbicom. Frizura je bila bezbrižna, samo opušteni valovi, kao i nježni make up, a u rukama je nosila buket poljskog cvijeća.

Na svojem je Instagram profilu objavila sve crtice lijepog dana te najavila da je ovo bio prvi dio vjenčanja, te da drugi dio planiraju organizirati u Provansi.

Foto: Instagram.

Učitati još
Zatvori