Jedno minimalističko vjenčanje u bijelom odijelu

Jedno minimalističko vjenčanje
u bijelom odijelu

Ova godina bila je sve samo ne obična, a to su u velikom broju osjetili svi koji su planirali vjenčanje i svoj veliki dan baš 2020. godine. Organizacija vjenčanja proteklih nekoliko mjeseci tražila je puno prilagodbe, kreativnosti i u nekim slučajevima odricanja ideja s kojima su mladenci naumili uploviti u bračnu luku. No ljubiteljima minimalizma u svim životnim poljima nije teško palo smanjiti broj uzvanika, osmisliti svoju slatku malu priču i doživjeti unikatno vjenčanje o kojem će moći pričati godinama.

Upravo je takvo vjenčanje organizirala poznata blogerica Marie von Behrens te se udala u fantastičnom bijelom odijelu.

Bijelo odijelo umjesto vjenčanice

Moderne mladenke su u sve većoj mjeri počele redefinirati pojam savršene vjenčanice. S brojnim, vrlo različitim, brendovima na tržištu, izbor je postao toliko širok da svaki tip djevojke može pronaći ideal za sebe, može prkositi tradiciji na cool i uzbudljiv način te se u potpunosti izraziti. Uz trend minimalizma čijoj smo pojavi svjedočili dok je sezona vjenčanja bila u punom sjaju, viđamo puno haljina koje ni na koji način ne sputavaju već naglašavaju jednostavnost kao komponentu, ne gubeći istovremeno na sofisticiranosti i eleganciji.

U skladu s minimalističkim haljinama na tržištu, jedan od omiljenih izbora fashion-forward mladenki postao je kombinezon, a s rastom popularnosti odijela koja je krenula prije nekoliko sezona, bijelo odijelo se popelo na broj jedan izbora djevojaka koje neće kompromitirati svoj stil po pitanju ničega. Odijelo je moćno, cool i senzualno, bez obzira radi li se o strogom kroju za zimske dane ili fluidnim linijama savršenima za ljeto.

Minimalističko vjenčanje Marie von Behrens

Marie von Behrens, koju možda prepoznajete po Instagram profilu @mvb, sudbonosno da izgovorila je prije par tjedana u Hamburgu gdje se privremeno iz New Yorka doselila sa svojim zaručnikom, sada mužem.

Intimno i zaista minimalističko vjenčanje u svakom pogledu odvilo se u vijećnici, a zatim je par nekoliko dopuštenih uzvanika pozvao u svoj dom gdje su poslužili tortu koju je blogerica sama pekla. Marie je odabrala genijalan outfit – kreaciju poljske dizajnerice Magde Butrym koja se sastojala od bijelih culotte hlača, predimenzioniranog sakoa muških linija s velikim reverima i dugog bijelog kaputa. Bijele salonke, biserna ogrlica, naušnice, minimal make up look i raspuštena kosa zaokružili su ovaj look na koji se ne bi odlučili mnogi, ali tako je efektan.

Mladoženja je nosio crno odijelo i bijelu košulju te custom made prsten koji je osmislila Marie.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori