Nova tradicija darivanja – mindfulgifts

mindfulgifts

Krenuo je opravdano najljepši dio godine – blagdani i božićno darivanje. Mi vam donosimo inspiraciju da ovu godinu čarolija darivanja krene upravo od tebe. Kako? Ignorirajte reklame koje diktiraju što morate kupiti i poklanjati svojim bližnjima, nego im poklonite nešto što će značiti puno više, i vama i onome tko će primiti taj poklon.

Istinsko ili od srca darivanje dolazi kroz drugačiji pristup procesu koji kreće od ideje savršenog poklona pa do trenutka kada ugledate osmjeh na licu drage osobe kojoj je namijenjen. Ali prvo na taj popis vama dragih osoba upišite sebe i darujte se. Ako niste pažljivi prema sebi i ne volite sebi ugoditi, kako možete vašim bližnjima?

Mi smo odlučili kreirati vlastitu tradiciju koja će vama i vašim bližnjima donijeti posebnu pažnju i sreću koja se ne može kupiti najskupljim poklonom. Zašto ne bismo krenuli s darivanjem vrijednosti i svega onoga nematerijalnoga što ne možete kupiti, kao vašu ljubav, sreću ili pažnju? Predstavljamo jedinstvenu limitiranu seriju okvira „Ogledala duše“ koju je Le mirey art osmislio u suradnji s Life Coach & Heal Your Life Teacher Mirjanom Petković. Na ogledalima se nalaze ispisane jedinstvene afirmacije koje su dio prekrasne zbirke „Škrinjica pozitivnih misli“. Ove inspirativne afirmacije pomoći će vam odabrati upravo one misli uz koje ćete se osjećati bolje, potpunije i sigurnije svaki dan.

Kako je krenula ideja?

Znate onaj osjećaj kada poželite da dragoj osobi poklonite nešto jedinstveno i neobično, nešto što govori da ste mislili na nju kada ste birali dar? I još sada zamislite da će u tom poklonu biti utkane sve minute i sati pokušaja i radosti, te dijelovi srca i nečije duše umjetnika koja je sve te ideje prenijela upravo u taj poklon.

… niti jedan stroj ne može izraditi ono što može ljudska mašta, srce i ruka.

Zapamtite da kupujete više od samog predmeta kada kupujete od umjetnika jer niti jedan stroj ne može izraditi ono što može ljudska mašta, srce i ruka. A kada se paralelno u umjetničku dušu uplete i motivacijski govornik koji živi svoju životnu svrhu stvaranja sretnijeg svijeta, onda znate da imate emotivni dar koji će biti uspomena za cijeli život.

Unikatno izrađena ogledala imaju motivacijsku poruku by MP te uputu o korištenju. Zašto? Jer vas želimo motivirati i potaknuti da uz pozitivno razmišljanje, zavolite sebe i svoju životnu strast i svrhu. Želimo vas potaknuti da budete vi upravo ta promjena koju želite vidjeti oko sebe i da živite Ljubav.

Okvir stavite na mjesto u vašem domu kraj kojeg prolazite svakodnevno i na kojem se nalaze neke vaše drage uspomene i stvari koje vam uljepšavaju vaš dan. Zastanite kraj njega, lagano odmotajte svilenu mašnu srcolikog okvira te pogledajte osobu u zrcalu, pročitajte naglas poruku s okvira toj osobi u zrcalu, nasmiješite joj se i kažite joj da je volite svim svojim srcem. Svaki dan, zauvijek budite Ljubav prema toj osobi.

Uživajte u lakoći promjene, potražite inspiraciju i čaroliju u divnim afirmacijama te u jedinstvenom poklonu vašoj dragoj osobi. Ova godina neka krene s novim pristupom u tradiciji darivanja – pokloni koji znače više – mindfulgifts.

Foto: Maks Petković

0