Kako su izgledale pripreme Mare Bratoš za njeno intimno vjenčanje u Cavtatu

Kako su izgledale pripreme Mare Bratoš za
njeno intimno vjenčanje u Cavtatu

Naša poznata fotografkinja Mara Bratoš prošlog je vikenda uplovila u bračnu luku zajedno sa svojim partnerom, glumcem Nikšom Kušeljom. Par je razmijenio zavjete u intimnoj ceremoniji koja je održana u Cavtatu, Nikšinom rodnom gradu, a veselom slavlju je naravno prisustvovala i njihova kćerkica Pavla.

Jedan trenutak sa svadbe, ulovljen u vremenu, Mara je podijelila i na svom Instagram profilu, opisujući cijelo iskustvo kao uistinu savršen dan.

Predivna Alduk vjenčanica za najsretniji dan

Ovog puta, naša renomirana fotografkinja za promjenu se našla ispred objektiva, a predivne fotografije vjenčanja ovjekovječila je Katarina Radonić. Upravo njene radove s nama je podijelila sama Mara, otkrivši kako su izgledale njene pripreme za svadbu. U središtu pozornosti našla se njena predivna vjenčanica s potpisom dizajnera Ivana Alduka, delikatna i nježna u detaljima i apsolutno elegantna u finalnom dojmu. Kako nam je otkrila, s ovom haljinom dogodila joj se ljubav na prvi pogled, a da je sjajan izbor, definitivno vidimo iz fotografija koje vam donosimo u nastavku!

Foto: Katarina Radonić

Učitati još
Zatvori