Divno bijelo odijelo i šešir za jedno moderno vjenčanje

Divno bijelo odijelo i šešir za
jedno moderno vjenčanje

Obožavamo pronalaziti vjenčanja koja izlaze iz okvira uobičajenog, a godina iza nas definitivno je kreativne parove natjerala da razmišljaju u nekim novim smjerovima ako žele svoj dan iz snova. Mnogi su ozbiljno srezali popis uzvanika te umjesto klasičnih lokacija i outfita pokazali koliko dobro može izgledati casual moderno vjenčanje.

U posljednje vrijeme vidjeli smo koliki je hit minica kao vjenčanica, pogotovo za ljetne dane, a već znamo da je odijelo jedno od najelegantnijih odabira. Ne samo da lijepo izgleda, već je i praktično za ples i sve zadatke mladenaca u velikoj noći.

Bijelo odijelo i šešir kao top kombinacija

Vanessa Axente je mađarski model koja je prošle godine sudbonosno da izgovorila partneru Rahilu Gupti. Ovaj cool par odradio je fotkanje na ulicama Budimpešte, a ono što se isticalo je opušteno-elegantna kombinacija mladenke u kojoj je izgledala zaista fantastično.

Odabrala je bijelo odijelo, odnosno komplet visokih hlača na crtu, bijelog topa i blejzera, a sve je začinila tamnoplavim Valentino salonkama (kao “nešto plavo”) te šeširom. Uz minimalni make up, kosu je nosila zavezanu u nisku punđu, a njen partner nosio je klasično tamnoplavo odijelo.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori