Mala bijela haljina kao savršena vjenčanica za vruće dane

Mala bijela haljina kao savršena
vjenčanica za vruće dane

Obično su ljetna vjenčanja najpopularnija – računa se da bi vrijeme trebalo biti dobro, dovoljno toplo za sve outfite, a bez uzastopnih kišnih dana, što je mnogim mladencima glavni motiv kod biranja datuma. Ipak, čini se da s pravom možemo predvidjeti da će se ovaj algoritam mijenjati jer paklene vrućine koje su počele vladati već u lipnju nisu baš najoptimalniji setting za jedno opušteno vjenčanje.

No uvijek će postojati oni koji preferiraju takvu prognozu i spremni su prilagoditi joj se. Jedan od glavnih koraka prilagodbe, barem što se mladenki tiče, odabir je vjenčanice. U posljednje vrijeme vidimo porast popularnosti tzv. vjenčanica-minica, odnosno malih bijelih haljina koje su zapravo idealne za ljetne dane. Odabrale su je stilistica Lolita Jacobs, Lily Allen, a među posljednjima i Jelena Veljača.

Mladenka koja zna osvojiti neobaveznim šarmom

Šarm ovog odabira zapravo je neupitan jer eliminira sve boljke klasičnih vjenčanica – u minici možete plesati, nije vam vruće, a eventualno ćete željeti promijeniti cipele i iz štikli za ceremoniju, uskočiti u balerinke za plesni podij.

Još jedan jako kul primjer pokazala je marketing stručnjakinja Olja iz Rusije na čiju smo svadbu nabasali na Instagramu. Malo je reći da ruska vjenčanja znaju biti ekstravagatna, stoga su pravo osvježenje ovakvi stylish primjeri na prekrasnim lokacijama kao što je muzej palače Kuskovo u Moskvi. Mladenka je odabrala bijelu mini haljinu V-izreza i bez rukava čiji je najveći adut velika bijela mašna koja se sleđa proteže do poda. Kombinirala je vjenčanicu s Jimmy Choo salonkama, neutralnim make up-om i zalizanom niskom punđom, a u rukama je nosila samo jednostavni buket od gipsofila.

Foto: Instagram (@olyayo_)

Učitati još
Zatvori