Slatke grickalice koje možete jesti čak i kad pazite na prehranu

Slatke grickalice koje možete jesti
čak i kad pazite na prehranu

cocoa-nibs-6

Cocoa & yacon sweet nibs omiljena su mi slatka grickalica, posebno u trenucima kada imam želju za slatkim a ujedno želim i nešto „gristi“.

To je nešto što uvijek imam doma, a posebno pomaže u kriznim trenucima, kada ste na dijeti, detoxu ili jednostavno pazite što jedete.

cocoa-nibs-1

HRSKAVA I SLATKA KAKAO ZRNA

Prava sirova zrna criollo kakaa (najcijenjenija vrsta kakaa na svijetu) bogata su mineralima poput magnezija, željeza i cinka, a imaju pravi čokoladni okus. U ovoj kombinaciji nisu gorka jer su „umotana“ u yacon sirup koji spada u najzdravije zaslađivače zbog toga što je niskog glikemijskog indeksa, sadrži inulin (prebiotik koji pomaže da se probiotici bolje razmožavaju) a ujedno je i bogatog karamelastog okusa!

cocoa-nibs-4

Prednost ovih hrskavih kakao zrna je u tome što ih možete stavljati u doslovno sve, od jogurta, chia pudinga, smoothiea, raznih deserata, krema, pudinga, kaša, žitarica, a jako su ukusne i kao samostalna grickalica!

Super vijest – jedno pakiranje dosta dugo traje, jer potrebno je zaista malo za potpuno čokoladno zadovoljstvo!

cocoa-nibs-2

Za više savjeta i jednostavnih recepata posjetite Bio svijet profil na Instagramu i Facebooku, a Cocoa & yacon sweet nibs možete kupiti u Bio svijet webshopu.

cocoa-nibs-5

Učitati još
Zatvori