Četkice za zube neobičnog izgleda na kojima će vaši zubi biti zahvalni

Četkice za zube neobičnog izgleda na
kojima će vaši zubi biti zahvalni

radius-1

Već preko 7 godina koristim isključivo Radius četkice za zube i odonda se nisam vratila na staro.

Jednom prilikom sam probala „običnu“ četkicu za zube i imala osjećaj kao da ih perem sa čačkalicom.

Ono po čemu su ove četkice posebne (osim po svom neobičnom izgledu) je činjenica da su napravljene od prirodnih materijala, imaju vlakna koja su za 2/3 tanja od uobičajenih te imaju čak 6500 vlakana umjesto 1500 koliko se inače koristi. Četkice imaju veliku ovalnu glavu koja omogućava kompletno čišćenje – istovremeno čisti zube i masira desni, a traju čak 9 mjeseci! Na ovaj način doprinosimo ekologiji jer reguliramo količinu otpada!

Najsmješniji su komentari na izgled ovih četkica, pa se tako često zabavim kad ljudi pitaju jesu li to četkice za konje ili možda za njegu stopala? 🙂

Postoji nekoliko vrsta Radius četkica a dolaze i u različitim veličinama, pa su tako prilagođene svim uzrastima.

radius-7

Radius četkice za zube

RADIUS PURE BABY četkica namijenjena je bebama od 6 –18 mjeseci starosti, te je prva četkica proizvedena potpuno bez umjetnih boja i bisfenola A. Sadrži čak 8000 izrazito mekih vlakana koje omogućuju djeci nježno i ugodno pranje prvih zubića.

radius-2

RADIUS TOTZ četkica namijenjena je djeci od 18 mjeseci do 3 godine. Također ne sadrži bisfenol A, a njenih 6800 vlakana učinkovito i sigurno čiste zubiće koji rastu. Glava je oblikovana bez rubova za samostalno učenje četkanja bez straha od ozljeda desni i zubića.

Odnedavno postoji i nova četkica za djecu od 3 – 6 godina, RADIUS TOTZ PLUS. Dizajnirana je za „škakljivu“ dob kada mliječni zubi počinju ispadati i zamjenjuju ih trajni. Također novost je i protuklizna gumena ručka za ručice koje rastu.

radius-5

RADIUS KIDZ četkice namijenjene su djeci od 6 do 11 godina. Imaju široku ovalnu glavu s velikom udobnom ručkom te također tri puta više vlakana nego uobičajene četkice. Ovo je manja verzija RADIUS ORIGINAL četkice.

radius-8

RADIUS ORIGINAL četkica prva je RADIUS četkica od koje je sve počelo! Osim što je preporučuju stomatolozi radi prevencije paradentoze i gingivitisa, glava joj je nakrivljena pa postoji za lijevake i dešnjake što omogućuje pranje pod kutem od 45 stupnjeva koje se smatra idealnim! Imaju zaista veliku ovalnu glavu, ergonomsku ručku koja je lagana pa nije potrebno pritiskati desni, a također traje 9 mjeseci!

RADIUS SCUBA slična je ORIGINAL četkici, ista po dizajnu ali drugačijeg materijala pa joj je glava lagano savitljiva što omogućuje bolju mazažu desni te je odlična protiv krvarenja desni.

XHSR4922

RADIUS SOURCE četkice su imaju zamijenjivu glavu koja je lagana i neslomljiva, nježna za vaše zube i desni, a odlična je za sve ljude kojima je ORIGINAL četkica prevelika. Ima ručku proizvedenu od recikliranih dolara, recikliranog drva i recikliranog papira. Prednost je što ručka ima neograničen rok trajanja, pa poslije mijenjate samo glavu četkice, koje se mogu odvojeno kupiti.

radius-6

RADIUS PUTNA ČETKICA novost je u RADIUS ponudi i definitivno must have! Nešto što bi svatko od nas trebao imati u torbici. Mala, praktična, sklopiva, ručka je trajna, glava zamjenjiva, a napravljena je od bio plastike na bazi drva. Za nju nije potrebna kutija jer je napravljena tako da izgleda kao da je u kutiji kada je sklopite!

radius-10

RADIUS KUTIJE za četkice idelane su kada na put želite ponijeti svoju omiljenu četkicu za zube. Fora podatak je da je rok trajanja kutije 2 miliona otvaranja! ?

Sve ove proizvode možete pronaći u Bio svijet web-shopu.

radius-9

Učitati još
Zatvori