Zelena je boja nove sezone

zelena

Iako su sniženja još uvijek u punom jeku, sigurno ste primijetili kako poznati modni brendovi paralelno pune police svojih trgovina odjećom i modnim dodacima koji će se nositi ove jeseni. A kao zvijezda najnovijih kolekcija za iduću sezonu pokazala se zelena boja. Njoj je uspjeh prognozirao institut za boje Pantone, kada je kao jednu od glavnih nijansi jesenskih dana proglasio bogatu i sofisticiranu zelenu nijansu Lush Meadow.

zelena2

Nakon što je ista osvojila modne piste, očekivano se pojavila i u trgovinama omiljenim među modnom publikom. Ipak, brendovi ju interpretiraju na sebi svojstven način, pa ćete negdje pronaći komade u boji trave, negdje blijedo zelene tonove inspirirane tropskim krajevima, a negdje zelene komade koji naginju kraljevskoj, smaragdno zelenoj boji. Jedno je sigurno, riječ je o zelenoj boji koja će kao trend zavladati hladnijom sezonom i preuzeti tron od prošlih jesenskih miljenica poput boje vina, smeđe i narančaste. U galeriji donosimo zelene komade koji su se ovih dana našli u ponudi high street brendova.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori