Poznate trendseterice nose prugaste komade brenda La Ligne

prugice3

U poplavi brendova brze mode koji su preplavili tržište, s vremena na vrijeme istaknu se oni koji svojim proizvodima prkose brzim smjenama modnih trendova i umjesto toga kupcima žele ponuditi nešto uvijek potrebno, aktualno i bezvremensko. Upravo toj grupi ovih se dana pridružio modni brend La Ligne, koji je na kreativnoj suradnji okupio nekadašnje Vogueove urednice Meredith Melling i Valerie Boster te direktoricu poslovnog razvoja u Rag & Boneu, Molly Howard.

prugice6

Tri uspješne poslovne žene poželjele su se vratiti osnovama i tako je nastao La Ligne, modni brend francuskog imena (u prijevodu linija), koji je inspiraciju pronašao u vječno popularnim prugicama. Kreativne snage La Lignea ženama su poželjele ponuditi odjeću koja nam je svakodnebno potrebna, a ako u njoj ne možemo jesti, spavati i plesati, one ju neće ni proizvesti.

prugice5

Prugaste komade koji će se zadržati u garderobi godinama, prve su isprobale poznate trendseterice, kojima je La Ligne omogućio da ih prilagode svom osobnom stilu i tako pokažu koliko su svestrane njihove majice, košulje i haljine na prugice. Lily Aldridge i Joan Smalls pozirale su za dvije podlinije brenda, klasičnu Essentials i statement kolekciju Edition, a u komadima su pred objektivom kamere uživale i trendseterice Leandra Medine, Sofia Sanchez de Betak i glumica Allison Williams. S obzirom na zvjezdanu podršku, La Ligne, koji će se prodavati na Net-a-Porteru, mogao bi imati zajamčen uspjeh.

leandra2

Leandra Medine

sofia

Sofia Sanchez de Betak

allison

Allison Williams

leandra

Leandra Medine

Foto: La Ligne

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori