Jedna od najutjecajnijih modnih influencerica nakon blizanki očekuje treće dijete
Jedna od najutjecajnijih modnih influencerica nakon blizanki očekuje treće dijete

Jedna od najutjecajnijih modnih influencerica nakon blizanki očekuje treće dijete

Svi koji vjerno prate modu i modne blogove još i prije nego što su se pojavile influencerice, vjerojatno znaju za OG modnu blogericu Leandru Medine Cohen. Leandra je sada na Instagramu objavila lijepe vijesti – očekuje svoje treće dijete.

Stiže nam još jedna beba! Ovaj put samo jedna. – našalila se Leandra u captionu ispod fotografiju u kupaćem kostimu koji je naglasio njezin trudnički trbuščić. U komentarima je otkrila da je riječ o još jednoj djevojčici.

Problemi s plodnošću

Naime, Leandra je 2018. postala majka blizanki Laure i Madeline i to nakon godina pokušavanja da sa suprugom Abiejem Cohenom proširi obitelj. Leandra je tada detaljno opisivala i sva svoja emotivna stanja u kojima bi se našla kada bi žene iz njene okoline objavile da su trudne, trenutke u kojima se zbog neuspjeha medicinski potpomognute oplodnje podvrgavala svemu od akupunkture do hipnoze, pa čak i najbolniji trenutak – kada je imala spontani pobačaj i izgubila dijete. Ipak, uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje Leandra je dobila blizanke, kao i djevojčicu koja će na svijet doći ove godine.

OG modna influencerica

Podsjetimo, Leandra Medine Cohen imala je cilj – odbijati muškarce svojim outfitima. I baš zato je sada već davne 2010. osnovala modni blog pod nazivom Man Repeller. Cilj je bio inspirirati žene da se slobodno izražavaju preko odjeće i nose što im srce poželi, ne razmišljajući o pravilima i normama postavljenim u svijetu mode. Blog je stekao svoju popularnost i inspirirao mnoge. Leandra je tako postala i jedna od prvih, ali i najutjecajnijih influencerica.

Foto: Instagram (@leandramcohen)

Učitati još
Zatvori