Haljine za koje će vas mnoge žene pitati gdje ste ih kupile

Zarin sestrinski brend Uterque, jedan je od onih u čiji web shop volimo svako malo navratiti kako bismo istražile sve novitete u odjeći i modnim dodacima. Uterque se vrlo brzo istaknuo i nametnuo na tržištu sa svojim kolekcijama, jer ipak nudi nešto drugačiju priču od ostalih brendova brze mode. K tome, i materijali su kvalitetniji i riječ je o nešto boljem dizajnu s većom cijenom od prosjeka, pa u slučaju nekih Uterque komada, možemo govoriti o investicijskim primjercima koji će krasiti ženske garderobe u mnogim nadolazećim sezonama.

Divne Uterque haljine

Sada upravo traje sniženje, no nova Uterque kolekcija već plijeni mnogo pozornosti. Iz ponude koja se dotiče prvih modnih trendova za jesen, mi smo izdvojili haljine za koje će vas mnoge žene iz vaše okoline pitati gdje ste ih nabavile. One će biti sjajan izbor za ljetne, ali i za prve jesenske kombinacije, za ležerne, a i za svečane kombinacije. Od mini do midi i maxi modela, najbolje izdvajamo u nastavku.

Foto: Uterque

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori