Retro kolekcija posvećena najboljoj seriji 2016.

Mango Kids

Serija Stranger Things je poput nekog fenomena ljetos zavladala svim društvenim sferama. Prvo sramežljivo, a onda mahom, dok nije preostao nitko tko ju nije pogledao. U samo 8 epizoda sažela je sve ono što volimo kod filmova 80-ih, najbolje od ostavštine Stevena Spielberga i Stephena Kinga, a sve to u paketu s fantastičnom glazbom i još boljom glumom glavnih likova.

Mango Kids

Kao što vjerojatno znate, glavni su likovi djeca. Tri dječaka i djevojčica, koji na svojim leđima iznose najuzbudljivije dijelove radnje. Sama je priča vezana uz nestanak jednog od njih, Willa Byersa, te pokušaje ostalih da ga vrate uz pomoć djevojčice s misterioznim moćima.

Mango Kids

Druga sezona serije već se snima, gotovo svi likovi vraćaju se negdje tokom 2017., a Mango je svoju novu kolekciju za djecu odlučio predstaviti upravo u editorijalu posvećenom seriji i to u suradnji s poznatim magazinom Milk. Pod nazivom Stranger Kids donosi retro komade kakvih se jako dobro sjećamo – samt tregerice, podstavljene traper jakne, majice s rukavima u boji, izvezeno pletivo…

Mango Kids

Volite li seriju, zasigurno će vas privući i ovaj editorijal – pogledajte ga u nastavku.

Mango Kids

Mango Kids

Mango Kids

Mango Kids

Mango Kids

Mango Kids

Mango Kids

Foto: Mango Kids

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori