Proizvodi za njegu kože protiv strija

Rijetko koja žena ne vodi borbu protiv strija – onih u nastanku ili već postojećih. Osobito je važna preventivna uporaba, primjerice kada se radi o trudnoći, ali i svakodnevna hidratacija kože zbog čijeg nedostatka će vaše tijelo biti još podložnija njima. Uvijek možete posegnuti za onim prirodnim – bademovim ili maslinovim uljem, ali ako volite mirisne proizvode za tijelo, pronaći ćete neodoljive u ponudi kozmetičkih brendova.

proizvodiprotivstrija1

Sve ovisi koji proizvodi će najbolje odgovarati vašem stilu života. Ukoliko žurite, posegnite za Bio Bazinim losionom za tuširanje, a volite li ulja tu je mirisan L’Occitane i jako hvaljen od strane trudnica, Bio Oil. Donosimo nama omiljene proizvode u galeriji.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori