Neizostavan dodatak koji će se pobrinuti da koža i tijekom zime bude njegovana i baršunasto meka

@advancednutritionprogramme.ru

Neovisno o tome kojim se poslom bavili, svi ćemo se složiti oko jednog – moderan život i užurbana svakodnevica ne ostavljaju mnogo slobodnog vremena koje možemo posvetiti isključivo brizi o sebi samima. To se posebno odnosi i na nadolazeće blagdansko vrijeme u kojem svi negdje žurimo. Ipak, iako je riječ o simpatičnoj i svima dragoj predblagdanskoj jurnjavi, manjak vremena utječe i na normalno funkcioniranje organizma, a nikome nije cilj oslabiti imunitet u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana. Kako bismo najljepše razdoblje u godini dočekale spremne, bitno je opskrbiti se i kvalitetnim proizvodima koji će nam u tome pomoći. To se, između ostalog, odnosi i na kožu koju treba hraniti i iznutra i izvana. Svatko od nas ima posloženu jutarnju i večernju beauty rutinu, no tajna savršeno mekane, baršunaste, sjajne te, najvažnije, zdrave i nahranjene kože krije se i u suplementima koji su “završni” korak na tom putu.

Da bi koža bila uravnotežena, podjednako treba obratiti pozornost na njegu izvana i iznutra – u tome će pomoći pravilan unos nutrijenata, prvenstveno vitamina A i vitamina D koji su neophodni za pravilno funkcioniranje kože i zaštitu njezine barijere, no često ih nedostaje u svakodnevnoj prehrani.

Skincare Select

Skincare Select hrani kožu iznutra, a rezultati su vidljivi i izvana

Iako smo mnogo puta čuli izreku Ono si što jedeš te se uvjerili u njezinu istinitost, zbog svakodnevne žurbe znali bismo je zanemariti. No, tijelo pamti i posljedice su vidljive na koži, a da apliciranje različitih krema i seruma ne bi bilo uzaludno, sastavni dio beauty rutine trebaju biti i dodaci prehrani s kojima će koža zablistati. Brend Advanced Nutrition Programme u liniji proizvoda sadrži Skincare Select s tri suplementa za zdravu kožu, a sadržaj pakiranja opisuju kao “28 doza ljepote” jer je rezultat redovite uporabe mekana, baršunasta, sjajna i zdrava koža.

Put do svjetlije, svježije i nahranjene kože jednostavniji je uz dvojac premium suplemenata Skin Vit A + Skin Antioxidant koji dolaze u kombinaciji s Omegama.

Skincare Select

Kako pojedini suplement djeluje na kožu?

Koliko ste puta doživjeli osjećaj kod kojeg vam se čini da koža jednostavno nije dovoljno elastična? On se javlja s godinama, no ne treba “očajavati” jer će joj vitamin A s anti-age predznakom vratiti čvrstoću i elastičnost. U suplementu Skin Vit A dolazi u kombinaciji s vitaminom D koji će obraniti kožu od slobodnih radikala.

Nema ljepšeg nego kad pri pogledu u ogledalo vidimo onaj divan, prirodan glow koji je karakterističan za mladenački izgled. Svi ga želimo što duže očuvati, a u tome će najprije pomoći dovoljna količina Skin Antioxidanta – suplementi sa sedam snažnih fitonutrijenata biljnog podrijetla, dodatno ojačanih beta-karotenom.

U vraćanju vlažnosti, sjaja i baršunaste mekoće, pomoći će i Skin Omegas sastavljene od omega-3 ribljeg ulja i omega-6 ulja žutog noćurka. Zajednički nazivnik tim uljima jesu “dobre masti”, izrazito bitne za zdravo funkcioniranje kože. Bez obzira na to bila koža suha, osjetljiva ili sklona aknama, one će koži vratiti vlažnost i omogućiti da pri pogledu na našu kožu imamo wow reakciju, neovisno o vanjskim minusima, hladnom vjetru i suhom zraku u prostorijima, velikim neprijateljima naše kože.

Skincare Select
@advancednutritionprogramme.ru

Lijepa i zdrava koža čak i zimi uz Skincare Select

Užurbana svakodnevica više nam ne bi smjela biti izlika koja će za posljedicu imati suhu ili iziritiranu kožu jer, zahvaljujući Skincare Selectu, nikad nije bilo manje zahtjevno omogućiti da koža izgleda kao da “puca” od zdravlja. Osim završnog rezultata, njihov veliki plus je taj što ne sadrže mlijeko, kvasac, umjetne boje, arome i glutene pa ih mogu koristiti i osjetljivije osobe jer su lako probabljive i ne stvaraju težinu u želucu.

Iako neprestano čitamo o savršenoj beauty rutini i tražimo proizvode s kojima će ona biti potpuna, koža će sve imati tek s dodacima prehrani koji će je opskrbiti dovoljnom količinom vitamina i ulja. Rezultat će biti prekrasan: ojačana, hidratizirana i nahranjena koža iznutra te glatka, baršunato mekana i sjajna koža izvana.

Proizvod možete nabaviti…

Foto: DermaCare, Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori