U Hrvatsku je stigao novi proizvod s vitaminom C kojeg je naša koža jedva čekala

U Hrvatsku je stigao novi proizvod s vitaminom C kojeg je naša koža jedva čekala

U posljednjih nekoliko godina, naše su se police u kupaonici drastično promijenile, a glavnog ‘krivca’ definitivno bismo mogle tražiti u suvremenoj beauty industriji, koja nas je u ovom relativno kratkom periodu upoznala s pregršt skincare inovacija od kojih se danas više ne znamo, ne možemo i naposljetku ne želimo odvojiti.

Klasičnu rutinu koju su još donedavno predstavljali jednostavni čistači i kreme za lice, sada su zamijenili tehnološki napredni serumi, boosteri, esencije i čitav niz drugih kozmetičkih otkrića, uz koje lijepa koža više nije samo mit, već postaje stvarnost.

Vitamin C – sastojak koji daje stvarne rezultate na koži

Budući da volimo pratiti i isprobavati razne beauty novitete, a naročito nove ‘it’ sastojke u kozmetici, nije dugo trebalo da nas prije koju sezonu u potpunosti oduševi vitamin C. On se dominantno počeo pojavljivati u serumima za njegu kože lica, s obećanjem da će ujednačiti ton kože i posvijetlili ju, te ju učiniti glađom i čvršćom. Žene koje su ga uvrstile u svoju svakodnevnu skincare rutinu, a među njima smo i mi, rezultate su vidjele brzo, kao i vidljivu promjenu na svojoj koži, koja je već na prvi pogled postala svjetlija i čvršća.

Pritom su se u korištenju vitamina C na licu istaknula dva bitna pravila: UVIJEK popratite vitamin C sa zaštitnim faktorom prije izlaska iz kuće i pronađite visokostabilnu formulu vitamina C koja će vam donijeti zadovoljavajuće rezultate – svjetliju, zaglađenu i čvršću kožu, ali i smanjenje dehidracijskih linija i bora i zaštitu od slobodnih radikala.

Na koji još način možemo iskoristiti puni potencijal vitamina C?

Vitamin C postao je neizostavna komponenta naše skincare rutine, koju smo navikle primjenjivati topički, upravo kroz kozmetiku i direktno na kožu. No, vitamin C je nevjerojatno dobar saveznik za kožu i kada ga unosimo u organizam. Šipak, ribizla, peršin, brokula, kivi i citrusi, samo su neke od namirnica bogatih vitaminom C kojima možemo obogatiti svoju prehranu, a po količini vitamina C u svom sastavu pritom definitivno prednjači južnoamerički plod acerola.

Još jedan visoko učinkovit način za iskorištavanje punog potencijala vitamina C su, naravno, dodaci prehrani, koji djeluju iznutra i brinu za zdravlje i izgled naše kože izvana.

Upoznajte Skin Vit C

Na domaće tržište upravo je stigao novi vitaminski dodatak prehrani kojeg će naša koža bez sumnje obožavati. Riječ je o Skin Vit C proizvodu kojeg potpisuje ugledni brend dodataka prehrani Advanced Nutrition Programme. On u svojoj formuli ima tris snažnih sastojaka koji ga čine visoko učinkovitim sredstvom u postizanju ljepote, ali i zdravlja kože. Tako da, osim što izvana zaglađuje kožu i posvjetljuje te ujednačava njen ton, ovaj vitaminski dodatak prehrani iz ANP-a također jača zdravlje kože i iznutra potiče stvaranje njenih novih stanica.

Tri sastojka u sinergijskom djelovanju

Zašto je ovaj dodatak prehrani s vitaminom C moćniji no ikad? Zato što su stručnjaci iz Advanced Nutrition Programmea otišli korak dalje i pojačali učinak vitamina C dodatkom cinka i acerole.

Cink je mineral koji nam pomaže održati zdravlje kože, kose i noktiju te ima antioksidacijska svojstva.

Acerola je snažan antioksidans koji sadrži 50 – 100 puta više vitamina C od citrusa, dok u primjeni posvjetljuje hiperpigmentacijske mrlje nastale djelovanjem UVB zraka.

U kombinaciji, ova tri sastojka čine čuda:

  • Posvjetljuju beživotnu kožu
  • Jačaju stijenke krvnih žila i kapilara
  • Štite stanice od oksidativnog stresa
  • Potiču sintezu kolagena

Zdravlje, a ne samo ljepota kože

Zašto biste mogle u svoju dnevnu rutinu uvrstiti Skin Vit C? Jer ćete njime postići ne samo ljepotu, već i zdravlje svoje kože.

Rezultati korištenja ovog vitaminskog dodatka prehrani govore u prilog zaglađenijem izgledu kože i boljem tonusu, a kao dodatak prehrani, Skin Vit C polagano obnavlja i jača organizam koji je svakodnevno izložen UV zrakama, zagađenju iz okoliša, plavom svjetlu, lošim životnim navikama i stresu.

Skin Vit C pakiranje sadrži 60 kapsula, a budući da je potrebno popiti 1 kapsulu dnevno uz obrok, ova količina potrajat će vam točno 2 mjeseca. Advanced Nutrition Programme već nas je naviknuo na svoje estetski privlačne, ali i ekološko osviještene ambalaže proizvoda, pa iznimka nije ni Skin Vit C koji dolazi u ekološkom lončiću od recikliranog kartona, oslikanom netoksičnim biljnim pigmentima. Bonus za kraj – ovaj dodatak prehrani bez zadrške mogu koristiti vegetarijanci i vegani!

Skin Vit C nabaviti možete ovdje.

Foto: Advanced Nutrition Programme, Pexels

Učitati još
Zatvori