Walk in salon “Vikler i ruž” otvorio vrata u samom centru grada

U samom centru Zagreba, u Frankopanskoj ulici, otvoren je walk in salon Vikler i ruž koji je svojim konceptom oduševio zahtjevnu zagrebačku beauty scenu. Kozmopolitski chic ambijent i ugodna atmosfera osvajaju na prvi pogled. Odabir sofisticiranih boja kao što su siva, srebrna i zlatna u kombinaciji sa senzualnim materijalima poput kože i baršuna te originalna ogledala dodatno naglašavaju ovaj urbani stil koji je autorica interijera, Snješka Kožul iz studija Papillon, provlačila kroz cijeli prostor i uspješno spajala s ostalim stilovima.

Salon idealan za ubrzan način života

200 kvadrata ove beauty oaze podijeljen je u nekoliko smislenih cjelina, različitih atmosfera i stilova dizajna interijera. Ulaznim dijelom, gdje je smještena recepcija, vlada monokromatski dizajn s industrijskim elementima koji su neodoljiva kulisa za Instagram fotografije. Sivi tonovi nalaze se na stropu, zidovima i podu te se nadovezuju na radni prostor gdje vrhunski koloristi i frizeri preuzimaju klijente. Prostor je opremljen modernim, minimalističkim profesionalnim namještajem, a cijeli dizajn upotpunjen je detaljima koji pripadaju klasičnijem stilu. U tom centralnom, najvećem dijelu prostora, vertikalnim, zelenim vrtom vizualno je odvojena zona za pranje kose što cijelom interijeru daje smirenu notu.

U današnje vrijeme užurbanog načina života mnogim zaposlenim ženama, studenticama i majkama upravo koncept walk in salona, odnosno salona u kojem nema naručivanja, savršeno odgovara. Iako je čekanje u salonu minimalno, do 30 minuta, mislilo se doista na sve pa je tako dizajnirana i čekaonica koja od ostatka prostora odudara svojim koloritom, a nazvana je „Vogue room“. Uređenje „Vogue rooma“ inspirirano je retro stilom, obogaćeno neonskim natpisima, vintage haubama i tapetom s porukom „ Life is too short to have boring hair“. Dominantna ružičasta boja naprosto će vas mamiti na fotografiranje i označavanje lokacije. U salonu postoji i prostorija „Gold room“, intimna oaza za klijente koji će provesti duže vrijeme u salonu zbog zahtjevnih tretmana poput ugradnje ekstenzija ili VIR originalne tehnike bojanja kose.

Prostor u kojem će se svi osjećati ugodno

Kroz naš salon prolazi veliki broj klijenata, budući da je riječ o walk in konceptu koji ima zahtjevnu organizacijsku koncepciju. Željela sam stvoriti prostor gdje se svi osjećaju ugodno i dobrodošlo u svakoj fazi posjeta salonu, izjavila je vlasnica i menadžerica salona Arijana Barić koja će u skladu sa svjetskim trendovima kontinuirano nuditi novitete u frizerstvu, ali i prilagođavati te mijenjati prostor kako bi uvijek bio zanimljiv i poseban. Ako želite stvoriti sličan ambijent posegnite za elegantnim bojama u prostoru poput raskošnog zlata i sive te ih kombinirajte s raznim teksturama kako biste dobili luksuzan, ali pristupačan izgled interijera.

Foto: Filip Popović

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori