Otvoren PONYTAIL hair studio by Branka Trohar

Stiliziranje kose je vrlo intimna stvar, pa tako zahtjeva intimno i privatno okruženje. Vođena osobnom filozofijom u dizajnu i pristupu klijentu te procesima u salonu, misao vodilja Branke Trohar je stvoriti luksuznu i intimnu oazu, u vrlo relaksiranoj atmosferi, gdje će se svaka klijentica osjećati posebno, s iznimno personaliziranim i kvalitetnim pristupom od prvog trenutka kada uđe u ovaj lijepo uređeni hair studio – PONYTAIL hair studio by Branka Trohar

Novi koncept javi privatnost i posvećenost klijentu

Vidjelo se to i tijekom otvaranja samog studija kojeg su između ostalog došli vidjeti: Lana Klingor Mihić, Sara Renar, Nataša Božić, Morana Paskiević, Ana Hanić, KLISAB-Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, Nambi Kezić, Mario Kovač,Igor i Andreja Geržina, Nashi Argan Hrvatska-Marina i Robert Benčić, Monika Leskovar, Mirko Vragović, Zdravko i Goga Kovač iz BBK-a, Mladen Vedriš, Sonja Mlinar, Danijela Ana Morić i mnogi drugi.

Novi koncept PONYTAILA, smješten na prvom katu u centru grada, na adresi Mesnička 12, jamči prije svega privatnost i apsolutnu posvećenost prema klijentu. A osnovna je želja Branke Trohar da se klijent osjeća zbrinuto, od samih konzultacija, vrhunskih tretmana Nashi Argan proizvodima, koloracije i stilizacije kose. Jer filozofija, ali i praksa PONYTAILA bit će da su svi procesi orijentirani prema klijentu i slijede istu filozofiju. A to je zadovoljan klijent kojem je briga o kosi neizbježna i svakodnevna rutina.

Usluga zamišljena kao “slow food”

Salon PONYTAIL radit će isključivo po narudžbi, a usluga je zamišljena kao “slow food” te  stavlja klijenta kao individuu u fokus ne brzajući u nijednom koraku, želeći stvoriti prisan i kvalitetan odnos između klijenata i zaposlenika salona, u cilju zajedničkog zadovoljstva. Nakon velikog broja walk in salona u zadnjih par godina te “brze” usluge, PONYTAIL najavljuje novi trend u uljepšavanju u salonu i nudi sasvim drugačije iskustvo.

Foto: Ivan Rebić

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori