M.A.C ima korektor koji na licu traje do 24 sata

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate (@katelovesmakeup1) on

Najuzbudljivija jesenska make up lansiranja vezana su uz šminku i proizvode koje ćemo nositi u hladnijoj sezoni, a zna to i M.A.C Cosmetics, koji je ovih dana proširio paletu boja svoje omiljene Studio Fix podloge (na njih čak 60!), te je istovremeno također lansirao jedan novi proizvod – svoj Studio Fix korektor, s obećanjem da na licu traje 24 sata. Iako skoro nikada ne nosimo make up baš cijelog dana, odnosno 24 sata, svejedno će biti zanimljivo vidjeti koliko je on doista postojan i ako izdrži na licu od jutra do popodneva, smatrat ćemo ga make upom vrijednim ulaganja.

MAC Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer

Što se tiče same formule, ona je vrlo lagana i fluidna, no istovremeno nudi srednje do potpuno prekrivanje nedostataka. Na licu ne ostavlja dojam kao da nosite puno make upa, a M.A.C otkriva i da se neće nakupljati i isticati u onim kritičnim zonama finih linija, borica i bora. Koža s njime izgleda glatko, ujednačeno i spremno za selfie. Korektor je dostupan u MAC prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Centar i Ilica 7) te Splitu (Morpurgova poljana), po cijeni od 169,00 kn.

Foto: Instagram, MAC

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori