U dm drogerie markt očekuje vas popust na više od 200 parfema

dm drogerie markt popust

Približava se Valentinovo, dan zaljubljenih, svih onih koji se opijaju puderastim i slatkim mirisom ljubavi. Ipak, kada su parfem i ljubav u istom scenariju, stvari se mogu nepredvidivo zakomplicirati.

Pametnom je i jednom dosta

Valentinovo je i spremate se na spoj. Frizura je savršena, a vi ste izvrsno raspoloženi.  Novi parfem koji ste kupili i pažljivo ga nanijeli ga na vrat, tjeme, zapešća, prsa… ma svuda. Ukratko – lebdite ulicama kao oblak mirisa i ne skidate osmijeh s lica jer mirišete tako dobro. Približavate se mjestu zločina i uočavate da on već nervozno pogledava na sat. Pozdravljate se uz nježan poljubac, a vaša pratnja će kao iz topa: „Uhh, nije li to malo previše?“.

Bez muke nema nauke

Valentinovo je i odlazite u obližnji dm kako biste “upiknuli” neki dobar parfem. Nakon kraćeg njuškanja, pronašli ste ga – miris svih mirisa. “Klasik iz 90-ih” – objašnjava vam prodavačica. “Miris je odličan, ali ima određenu ozbiljnost… težinu” – dodaje. Nikako se ne prepoznajete u opisu te, zaraženi sumnjom, odlazite kući s bočicom drugog, mladenački slatkastog parfema misleći: “Dobro da je onaj teški parfem ostao na polici”. Na večeri uz svijeće i raviole prepričavate joj cijelu situaciju, a kad ono šok. “Taj klasik iz 90-ih je nešto najbolje na svijetu” – prekida vas ona, a vi žalite što niste slušali svoj nos.

Popust, parfemi u dm drogerie markt

Svaka krpa nađe zakrpu

Ako mislite da je nemoguće pronaći onog pravog, sigurni smo da će vam ovo Valentinovo u dm-u promijeniti mišljenje. Više od 200 mirisa povoljniji su u sklopu programa Dobre cijene u svako vrijeme, a među njima se zasigurno krije vaš idealan par. Uz pravi miris za vaš nos, uz kupnju parfema od 1. do 14. veljače ili do isteka zaliha, očekuje vas i mali znak pažnje od dm-a.

Za više informacija posjetite dm-ovu internetsku ili Facebook stranicu.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori