Bourjois Healthy Mix kolekcija donosi nove odlične proizvode

Ako volite Bourjois proizvode, dosad ste se sigurno upoznali i s Healthy Mix tekućim puderima i korektorima iz asortimana ovog popularnog drogerijskog make up brenda. Njihova misija već je dulje vrijeme stvoriti ujednačen i besprijekoran, no isto tako i savršeno prirodan ten kao podlogu za daljnje nanošenje make upa, a kao glavna vrlina ističe se ona da u jedno spajaju i cijenu i kvalitetu. S obzirom na uspjeh Healthy Mix linije za ten, bilo je pitanje vremena kada će ista doživjeti proširenje, a noviteti su se unatrag mjesec dana pojavili i u našim drogerijama.

Koje novosti donosi Bourjois Healthy Mix kolekcija?

U domaće drogerije stigla su tri Bourjois Healthy Mix noviteta. To su redom BB krema, primer i puder u kamenu, kao novi članovi Healthy Mix zajednice. Svima im je zajedničko to da brišu sve znakove umora s lica, stvarajući svjež, blistav i odmoran izgled kože. Korigiraju crvenilo i tamne podočnjake, zaglađuju fine linije, smanjuju pore i stvaraju sjaj na licu, čak ondje gdje ga nema. To sve omogućuju formule obogaćene vitaminima, za lijepu i odmorenu kožu.

Dobra je vijest također da omiljeni Healthy Mix puder do kraja mjeseca u Müller Hrvatska prodavaonicama možete kupiti po cijeni sniženoj za 20%.

Bourjois Healthy Mix

Foto: Instagram, Bourjois

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori