Kakve ćemo frizure nositi ovog ljeta? Evo malo ‘beach hair’ inspiracije…

Bliži se ljeto i sezona godišnjih odmora, a sezonu ljetovanja već godinama obilježava jedan često viđeni način stylinga kose. Riječ je o ‘beach waves’ frizuri, onim neopterećenim, nonšalantnim i pomalo ‘messy’ valovima u kosi, koje nije oblikovao figaro, već prirodni elementi: sunce, morska voda i mnogo soli. Frizura je to koja je preko noći postala ideal modernih generacija djevojaka i žena, pa su u tu svrhu i razvijeni razni proizvodi za styling kose, poput slanog spreja, kako bismo mogle u svakom trenutku, čak i zimi kada smo daleko od omiljenih nam plaža, stvoriti identičan efekt u kosi. No, valovi koji lepršaju na ljetnom povjetarcu više nisu jedina frizura za plažu koja je hit, već sada tron dijele s mnogim drugim podjednako cool i chic frizurama.

Ljetne frizure koje već viđamo na plažama

Da je tome tako i da ‘beach waves’ više nije jedini ideal, dokazuju i Instagram profili poznatih trendseterica, koje su već od svibnja na poslovnim putovanjima ili odmorima u najljepšim krajevima svijeta, pa upravo od tamo dobivamo inspiraciju za ljetne frizure. Sada su podjednako popularne bob i lob duljine, a jasno je i zašto, jer je riječ o stilu koji je mnogo lakše održavati, njegovati i stilizirati od te duge kose kroz koju prolaze valovi. Valoviti način stylinga i dalje je tu, no sada dolazi u kombinaciju s bobom i lobom, a ‘messy bun’ podjednako je omiljen, no dolazi uz dodatak neke upečatljive gumice za kosu, poput scrunchieja. Puno dobre inspiracije i za vlastitu ljetnu frizuru donosimo vam u nastavku.

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Objavu dijeli EMELIE (@emitaz)

Objavu dijeli R O C K Y (@rocky_barnes)

Objavu dijeli R O C K Y (@rocky_barnes)

Objavu dijeli MARIA POMBO (@mariapombo)

Objavu dijeli MARIA POMBO (@mariapombo)

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori