Beauty trick: Kako postići veći volumen kose u samo dva koraka?
Beauty trick: Kako postići veći volumen kose u samo dva koraka?

Beauty trick: Kako postići veći
volumen kose u samo dva koraka?

Volumen kose je česta tema Journal beauty tima. On je jedna je od najpoželjnijih karakteristika kada je u pitanju stiliziranje kose. Svi težimo toj bujnosti i punoći koja kosi daje život i dinamiku, bilo da se radi o svakodnevnom izgledu ili posebnim prilikama. Međutim, postizanje tog cilja nije uvijek lako. Posebno osobe s tankom ili ravnom kosom imaju problem s postizanjem volumena. Journal beauty tim ima rješenje. Pronašli smo beauty trik uz pomoć kojeg možete postići željeni volumen u samo dva koraka. Njime možete postići i veći volumen od onog koji vam frizer napravi.

Volumen kose možete sami postići na nekoliko načina. Najpoznatiji je, naravno, uz pomoć uvijača. Postoje različiti tipovi uvijača, a rezultat koji ćete postići ovisi o njihovim dimenzijama. Ukoliko želite sitne i zgusnute lokne, trebali bi koristiti manje uvijače. S druge strane, širokim i velikim uvijačima mogu se postići blagi valovi i raskošne, velike lokne. Također, ako želite postići izgled kose koji ima Sabrina Carpenter, trebate znati nekoliko trikova, a jedan od njih da kosu počnete fenirati kada je ona već na pola suha. Ipak, ako želite jedinstveni (čitaj: baš veliki volumen kose), to možete dobiti u samo dva koraka.

How to: Quik and easy volume

Sve što vam je potrebno je pjena za kosu i fen. Na vlažnu kosu, koju ste prethodno prosušili, nanesite pjenu za kosu. Ovisno o tome koliki volumen želite, toliko pjene za kosu nanesite. Savjetujemo vam da za prvi put nanesete umjerenu količinu pjene, kako biste videli efekt. Kada ste nanijeli pjenu, dodatno osušite kosu. Vjerujemo da ste krajnjim efektom oduševljeni. Thank us later.

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Instagram (@negin_mirsalehi)

Učitati još
Zatvori