Organske boje za sjajnu i zdravu kosu

boja za kosu

Više od trećine žena i jedan od deset muškaraca redovito odlaze u frizerske salone na bojanje kose. Zadnjih deset godina industrija preparata za kosu napredovala je do neviđenih razmjera. No, kako je napredovala industrija tako su se sve učestalije počeli pojavljivati i medicinski problemi vezani uz alergije, astmu i ostale zdravstvene probleme.

Ostvariti rezultat prekrasnog prirodnog izgleda kose nakon bojanja uobičajenom bojama nije lak zadatak nijednom frizeru. Uobičajene boje za kosu tek nakon par pranja kose dosegnu svoj vrhunac u koloritu. One često sadrže i toksine, štetne kemikalije i pesticide te time oštećuju tjeme uzrokujući žarenje i svrbež tjemena i danima nakon bojanja, a sve učestalije su postale i odgođene alergijske reakcije.

Potpuno organske boje zdravstveno i ekološki su prihvatljive, a njihov potencijal još prije mnogo godina prepoznala je Goga Belančić, vlasnica frizerskog studija SCH&SCHKE. Zamijetila je da bojanje potpuno organskim bojama za kosu može višestruko smanjiti alergijske reakcije i svrbež tjemena, a boji ne treba par pranja da izgleda potpuno prirodno. Kod upotrebe organskih šampona primijetila je i do 30% manju potrošnju vode, a kosa je bila nježna i potpuno podatna za friziranje.

boja za kosu2

Glavna čar kvalitetnih organskih boja za kosu leži u tome da originalna prirodna boja za kosu ostaje čista, sjajna i postojana i tjednima nakon bojanja. Njena velika estetska prednost je da nakon bojanja sadrži različite nijanse odabranog tona, a ne jednolični ton. Izrast na tjemenu zbog fade-out efekta tih boja nakon par tjedana izgleda puno prirodnije u odnosu na ostale dostupne profesionalne marke.

Goga je dugogodišnji vrhunski profesionalni kolorist i brzo je prepoznala strast s kojom jedan danski proizvođač organskih boja pristupa njezi kose. S obzirom na izuzetno iznadprosječne rezultate s tim organskim bojama za kosu, odlučila se napraviti veliki zaokret. SCH&SCHKE je postao prvi organski frizerski studio u Hrvatskoj. Iako je takva odluka zapravo bila riskantna za naše malo tržište, ona je osjećala da će klijenti ubrzo vidjeti velike prednosti tih zdravstveno i ekološki prihvatljivih boja i preparata. U svom studiju upotrebljava isključivo organske preparate za njegu i bojanje kose.

NATULIQUE je danski proizvođač potpuno organskih boja i preparata za kosu koji ima EKOCERT i USDA organic certifikate. Od svojeg osnutka najviše pažnje pridaje visokokvalitetnim sastojcima organskog podrijetla uz cijenu koja konkurira konvencionalnim bojama tog ranga. NATULIQUE boje jedine u svijetu imaju 98.02% certificiranih organskih sastojaka, a specijalna formula u samo jednom tretmanu kosu hrani, njeguje, štiti te joj daje sjaj i vlagu.

boja za kosu3

Posjetite Gogu i prvi hrvatski organski frizerski studio SCH&SCHKE i sami se uvjerite u veliku razliku. S obzirom da NATULIQUE boje izgledaju potpuno prirodno već od prvog dana, ona će Vas savjetovati koja boja kose najbolje odgovara i boji Vaše puti. S obzirom da je dugo godina radila kao kolorist edukator za renomirane svjetske marke, rado će vam pokazati i kako najjednostavnije održavati pojedini tip frizure i kako ćete što duže održati boju postojećom.

Frizerski studio SCH&SCHKE nalazi se u Ulici Pavla Hatza 7 u centru Zagreba, a naručiti se možete na broj: 01 4846 277 ili direktno na Gogin mobitel: 091 6220 009

SCH&SCHKE posjetite i na Facebooku klikom na ovaj link.

Sponzorirana objava

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori