Pravo čudo u svijetu pomlađivanja kože

obagi kozmetika

Ako ste se pitali koja je ‘tajna’ mladolikog izgleda brojnih hollywoodskih zvijezda odgovor leži u Obagi medicinskim kremama koje se u Hrvatskoj mogu ekskluzivno kupiti u zagrebačkoj Poliklinici Milojević. Obagi kreme zovu ‘čudom za kožu’ jer koži ćete vratiti mladenački izgled i sjaj te ćete imati kožu kao od milijun dolara.

Obagi medicinske kreme ‘ljušte’, obnavljaju, pomlađuju i depigmentiraju sve tipove kože, a za tamnije nijanse kože ovaj je preparat zaista ‘sveti gral’. Bez zadrške možemo reći da je Obagi pravo čudo u svijetu pomlađivanja kože, a što se otklanjanja pigmentacija prouzrokovanih suncem ili hormonalnim promjenama tiče, u svijetu mu nema premca. Obagi se još upotrebljava za popravljanje kvalitete i tonusa kože, ‘brisanje’ bora, smanjivanje i rješavanje ožiljaka od akni. Pomoću pilinga ubrzavamo regeneraciju kože, tako da rješavanjem starog površinskog sloja dopiremo do mlade kože. Uz pomoć Obagi pilinga ubrzava se regeneracija kože tako da se rješavanjem starog površinskog sloja, omogućuje mladoj koži svoje mjesto na površini.

Tajna Obagi medicnskih krema leži u sastojcima kao što su arbutin, tretinoin, glikolna te mliječna i fitinska kiselina, a postoji i tajni patentirani sistem za duboku penetraciju u kožu. Ako pacijent nastavi upotrebljvati propisane kreme i dnevni zaštitni faktor, rezultati su vrlo dugoročni.

Sve narudžbe i ostale informacije o samom tretmanu moguće je dobiti u Poliklinici Milojević, Gundulićeva 40, Zagreb ili na internetskoj stranici www.milojevic.hr.

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori