U Hrvatsku je stigla još jedna popularna ‘Nudes’ paleta

maybelline7

Pratite li trendove u svijetu ljepote i volite li držati korak s najnovijim make up proizvodima, sasvim sigurno ste dobro upoznate s ‘Nudes’ paletama iz Maybellinea, koje su među najpopularnijima u asortimanu ovog poznatog beauty brenda. S obzirom na kvalitetu, stoje uz bok drugim i mnogo skupljim ‘nude’ paletama sjenila za oči, pa svaki puta kada se oko njih zbiva nešto novo, to je ujedno i novi razlog za veselje.

maybelline

Ove jeseni na svoje su definitivno došle domaće zaljubljenice u make up, jer poznati brend u Hrvatskoj napokon ima zastupljenu još jednu svoju paletu, treću po redu naziva ‘The Rock Nudes’. Ona je nasljednica klasične ‘The Nudes’ i ‘The Blush Nudes’ palete, a ponovno dolazi u prepoznatljivom pakiranju i s izborom od 12 nijansi za ‘custom made’ lookove na očima.

maybelline-eye-shadow-rock-nudes-palette-041554460513-o-1

S ovom paletom možete se poigrati kako bi kreirali edgy, rock’n’rollom inspirirana beauty izdanja, jer riječ je o nijansama koje se kreću od svijetlih, ledenijih tonova pa sve do zagasitih i metalik nijansi, za zavodljivi smokey eye look. ‘The Rock Nudes’ paleta već je dostupna u nekim drogerijama, a uskoro ćete ju moći pronaći u svima.

Foto: Maybelline

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori