M.A.C. ruževi koje obožavaju ljubiteljice fine estetike

M.A.C je jedan od omiljenih make up brendova. Iako svaka nova sezona donosi i nekoliko novih iznenađenja i proizvoda unutar M.A.C kolekcija, upravo su dobro poznati i obožavani klasici ono što se uvijek iznova ističe na policama M.A.C dućana. Od pudera kao početka svakog make up looka do fiksatora u spreju kao ono završnog pečata, iza brenda M.A.C nalazi se cijela kolekcija klasika koje godinama obožavaju svi beauty insajderi i ljubitelji kvalitetnih make up proizvoda.

Među M.A.C favoritima kao oni najpopularniji zasigurno se ističu ruževi za usne. Od odličnih formula do kultnih nijansi poput Ruby Woo i Velvet Teddy, M.A.C ruževi za usne s pravom nose status beauty klasika.

NAJPOPULARNIJI M.A.C RUŽEVI

Među M.A.C ruževima mnoge ljubiteljice make up-a pronašle su svoj savršeni svakodnevni ruž, ali i onaj posebni ruž za usne koji u nekoliko poteza stvara upečatljivi make up look. Uz različite formule koje variraju od kremastih ruževa i onih sa sitnim sjajnim česticama do omiljenih ruževa za usne s mat efektnom, M.A.C donosi raskošnu paletu nijansi koje se ističu kao nezaobilazan dodatak svakoj make up kolekciji.

Kroz godine, unutar raskošne ponude M.A.C ruževa, istaknule su se svestrane nijanse koje danas nose status klasika u make up svijetu. Među najpopularnijim M.A.C nijansama ističe se nekoliko neutralnih i nekoliko crvenih nijansi za koje ste sigurno čuli. Velvet Teddy je nude nijansa s nježnim koraljnim podtonom, dok je Whirl nešto tamnija nude nijansa s naglašenim ružičastim podtonom.

Uz nude favorite, u M.A.C  paleti ruževa ističe se i nekoliko favorita u različitim nijansama crvene boje. Lady Danger donosi jarku crvenu nijansu s naračastim podtonom, Ruby Woo je jedan od najpoznatijih crvenih ruževa na svijetu u kojem su mnogi pronašli onu savršenu klasičnu crvenu nijansu, dok će nijansa Sin oduševiti sve one koji vole tamnocrvene tonove.

Svaki od ovih pet M.A.C klasika bit će odličan dodatak svakoj make up kolekcije, a kako izgledaju najpopularnije nijanse otkrivamo u nastavku.

Velvet Teddy

Velvet Teddy

Whirl

Whirl

Ruby Woo

Ruby Woo

Lady Danger

Lady Danger

Sin

Sin

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori