Simpatičan dodatak vašem domu

Brend Mimi osnovala je Miriam Muha 2007. godine s ciljem ponude ručno izrađenih detalja, od nakita do predmeta za dom. Njezini ekorativni predmeti za dom ne samo da ga uljepšavaju, već ga detaljima čine osobnijim i toplijim. Mimi proizvodi teže jednostavnosti i delikatnosti te zbog toga odaju eteričan efekt u uređenju doma. Inspirirani su prirodom, arhitekturom i putovanjima.

mimi post2

Mimi nas je oduševila s tim jednostavnim pristupom i pažnjom koju pridaje detaljima, posebno su nas se dojmili ukrasni jastuci. Jednostavni, a izazivaju toliko efekta.

mimi post 3

Mimi možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Svakako ne propustite i blog te web trgovinu gdje sve te divne predmete možete i naručiti.

mimi post1jpg

Foto: Facebook, Instagram

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori