Novi true crime podcast na koji smo se odmah zakačili

Veliki smo obožavatelji različitih podcasta, ali posebno smo uzbuđeni kada se pojavi nova true crime priča. Ovaj je žanr zaludio cijeli svijet, počevši od Seriala kojeg, ako niste, apsolutno morate poslušati, a nastavljajući s Dirty John, S* Town i drugima, nevjerojatno okupiraju vašu maštu i definitivno put do posla čine zanimljivijim.

Svaka radnja je drugačija, a ono što je uzbudljivo je da se uvijek radi o istinitoj priči pa tako ljubitelji krimića i trilera dolaze na svoje. Uglavnom se radi o zastarjelim nerješenim slučajevima u kojima najčešće novinar igra ulogu pripovjedača i istražuje cijelu priču od početka. Nerijetko se dolazi do novih dokaza, pa se čak i pokreću sudske parnice godinama i desetljećima nakon zločina na temelju otkrića i interesa koje podcast pobudi u javnosti (kao što je trenutačno slučaj sa Serialom, primjerice).

The Teacher’s Pet

Posljednji true crime podcast koji nam je privukao pažnju zove se Teacher’s Pet. Australski novinar Hedley Thomas odlučio je u svoje ruke uzeti već davno zaboravljen slučaj nestale majke Lyn, koja je iza sebe ostavila dvije male djevojčice i za čiju je smrt, prema vjerovanju svih njenih prijatelja i obitelji, kriv muž Chris. Kroz sedam epizoda polako će razotkrivati ovu pomalo bizarnu priču i sve tajne koju obitelj skriva. Tko je tko u priči čitajte ovdje, a na linku doznajte više o svakoj epizodi (i možete ih odmah i poslušati).

Foto: The Teacher’s Pet (The Australian)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori