Živi atelje u Zagrebu predstavlja nekonvencionalnu umjetnicu

Živi atelje u Zagrebu predstavlja
nekonvencionalnu umjetnicu

Alisa Teletović izlaže u Živom ateljeu u Zagrebu

Jučer se u  galeriji Živi Atelje DK (Ilica 110) otvorila prodajna izložba slika “Sve moje duše u potrazi za sobom” umjetnice Alise Teletović. Alisa Teletović umjetnica je nekonvencionalnog naboja, čije je slikarstvo snažno i poletno. Ona spontano, naizgled naivno i eksperimentirajući u pokretu i boji, gradi priču o samospoznaji kroz duše žena koje se suočavaju sa sobom i s iskušenjima kroz koje prolazi žena danas: potrebom za ljubavi, očekivanjima, potragom i pročišćenjem, traganjem za unutarnjim djetetom.

Alisa Teletović, likovna umjetnica iz BiH, diplomirala je 2000. godine na RMIT Sveučilištu u Melbourneu, gdje je studirala likovnu umjetnost, elektronski dizajn i medije. Članica je Udruženja likovnih i primijenjenih umjetnika BiH, Napretka te ULUBIH-a. Iza sebe ima osamnaest samostalnih izložbi, između ostalog u Melbourneu, Perthu, Adelaide, Sarajevu i Tuzli. Laureatkinja je niza priznanja i nagrada. Njeni umjetnički radovi nalaze se u javnim i privatnim kolekcijama širom svijeta, s ljubavlju se kupuju, vole i uživaju.

Više informacija o njezinom radu možete naći na alisateletovicartist.com te ju možete pratiti i na Instagram profilu. Izložba je otvorena još tri dana, do 15.9., radnim danom od 18 do 20 sati, a subotom od 11 do 14 sati.

Učitati još
Zatvori