Najslađe zdjelice za najslađe male njuškice koje smo našli na Etsyju

Najslađe zdjelice za najslađe male
njuškice koje smo našli na Etsyju

Etherealia Pets

Uz dolazak kućnog ljubimca u dom važno je napraviti brojne tehničke pripreme, sagledati organizacijske zadatke i dočekati malog dlakavca spreman. Gdje i u čemu će spavati, s čim će se igrati, gdje će mu biti WC ako se ne radi o psu koji izlazi u šetnje, gdje pozicionirati grebalicu ako pričamo o mačkama, gdje će stajati posudice za jelo i kako će one naposljetku izgledati…

O mnogim stvarima teško da možemo sami odlučiti, ljubimac će primjerice sam s vremenom pokazati koja su mu najdraža mjesta za spavanje, pogotovo ako je riječ o mački, no gdje se nalazi zdjelica za hranu bit će im uglavnom manje bitna od činjenice da bi voljeli da je stalno puna.

Etherealia Pets

Kakve zdjelice odabrati?

Za većinu ljubimaca morate osigurati odvojene zdjelice za vodu i hranu te možda u početku promatrati kako jedu da bi bili sigurni da je oprema odgovarajuća. Za manje pse i mačke bit će dovoljan podmetač kako ne bi razbacivali mrvice i vodu predaleko, no većim psima vjerojatno će trebati držači jer su skloni snažnijem guranju njuške u zdjelicu. Razmislite o tome da stanica za hranu uvijek bude negdje na pločicama jer će vam biti znatno lakše čistiti i nećete uništavati parket.

Zdjelice moraju biti odgovarajuće veličine za ljubimca, kako bi unutra stala porcija hrane, ali i njuška. Mali psi s kraćom njuškom i mačke preferirat će pliće zdjelice kako bi mogli dohvatiti hranu, no možda će s vremenom i oni sami diktirati kako zdjelica izgleda jer će odbijati jesti ili će zdjelicu naguravati okolo. Tada jedan od razloga može biti neodgovarajući oblik zbog kojeg ne mogu dobro dohvatiti hranu pa, ako to izdvojite kao jedini valjani razlog, promijenite zdjelicu ili im možda ponudite porciju na tanjuriću.

The Lulu Bird

Ako je još niste otkrili – Etsy je poznata platforma na kojoj ćete pronaći brojne ručno rađene predmete i personalizirane detalje jer okuplja male brendove i nudi pregled najsimpatičnijih sitnica. Pročešljali smo je u potrazi za slatkim zdjelicama koje možete personalizirati po želji kako bi reflektirale karakter ljubimca, bile upotpunjene njegovim imenom ili se uklapale u vaš interijer.

Pogledajte naš izbor u nastavku…

Sophia Victoria Joy
Blueberry Pottery
Jogita Art Studio
Hoobynoo
Should We Go
Baby Lion Home Decor
Lenny Walks
Go Personalised

Foto: Etherealia Pets, The Lulu Bird, Sophia Victoria Joy, Jogita Art Studio, Hoobynoo, Should We Go, Baby Lion Home Decor, Lenny Walks, Go Personalised

Učitati još
Zatvori