Na male ekrane dolazi ‘reboot’ Dinastije

Na male ekrane dolazi
‘reboot’ Dinastije

Kultna sapunica

Dinastija je kultna američka sapunica koja se od 1981. do 1989. godine prikazivala na američkoj TV mreži ABC. Radnja serije odvija se u američkom gradu Denveru, u saveznoj državi Colorado te prati život bogate naftaške porodice Carrington. Nakon devet sezona 1989. godine prestalo je snimanje serije. Serija se smatra jednom od najgledanijih u svijetu. Često se reprizira i iznova i iznova stječe nove obožavatelje. Neki od likova postali su toliko snažni u popularnoj kulturi da ja masa memova i gifova kreirana s njima – a iz serije se posebno ističe lik legendarne Alexis.

Dinastija dobiva ‘reboot’

Sve obožavatelje sapunica, a posebno ove sigurno je obradovala vijest da na jesen na male ekrane dolazi reboot legendarne serije. Nova Dinastija pratit će dvije bogate američke obitelji – Carringtonove i Colbyjeve te njihove svađe i afere. Serija će primarno biti ispričana kroz dvije perspektive – one Fallon Carrington i Christal, njezine (uskoro) pomajke. U seriji će glumiti Grant Show, Elizabeth Gillies, Nathalie Kelley, James Mackay, Alan Dale, Sam Adegoke, Robert Christopher Riley i Rafael de la Fuente. Scenarij potpisuju Josh Schwartz, Stephanie Savage i Sallie Patrick, poznati scenaristi i autori sapunica. Do dolaska serije na male ekrane u jesen, pogledajte trailer.

dinastija 2

Dynasty -- "Pilot" -- Image Number: DYN101_0487.jpg -- Pictured (L-R): Elizabeth Gillies as Fallon and Nathalie Kelley as Cristal -- Photo: Mark Hill/The CW -- © 2017 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

Foto: Screenshots

Učitati još
Zatvori