Zgrabite ulaznicu za koncert mjeseca

Tram 11 u Velikoj dvorani Doma sportova

Na točno dva mjeseca od održavanja, za veliki zagrebački koncert grupe Tram 11 u prodaji je ostalo posljednjih 1000 ulaznica. General Woo i Target nastupit će 11. studenog u Velikoj dvorani Doma sportova. Njihov prvi nastup nakon četrnaest godina pauze prvotno je najavljen u manjoj dvorani, ali je njezin kapacitet rasprodan u rekordnih 18 dana. Ogroman interes nije se smanjio niti u ljetnim mjesecima te je u prodaji ostalo dostupnih posljednjih 1000 ulaznica. Nakon što se rasproda koncert se, prema izričitoj želji benda, neće seliti u veći prostor.

Hip hop grupa nazvana je prema zagrebačkom tramvaju broj 11. Svoj prvi studijski album Čovječe ne ljuti se objavljuju 1999., a album Vrućina gradskog asfalta izlazi godinu dana kasnije. Godine 2003. objavljuju kompilaciju najboljih pjesama nazvanu Tajna crne kutije (The Best Of). Sastav se raspao 2003. te su nakon toga General Woo i Target objavili nekoliko samostalnih albuma. Početkom 2017. godine na koncertu Generala Woo-a u Zagrebu gostovao je Target te su zajedno pjevali jedne od njihovih najpoznatijih pjesama kao sto su Hrvatski Velikani i Kaj Ima Lima. Na koncertu je publika doslovno poludila te su se odlučili na povratnički koncert na značajan i simboličan datum – 11. studenog.

Ulaznice za koncert po cijeni od 80 kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), Dancing Bearu (Gundulićeva 7), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na eventim.hr.

Tram 11

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori