Večeras počinje nova glazbena sezona u The Garden Breweryju

garden brewery 1

Nova sezona u The Garden Breweryju

Nakon sjajnog ljeta vrijeme je za povratak u grad. Hvatamo ljetne vibre, gradsku vrevu i tople noći u The Garden Breweryju na Žitnjaku uz Zagreb Allstar postavu koju čine Felver, Ivona Kovačević, Nick & Pepi. Večeras je vrijeme za ispunjene glazbom, craft pivom, burgerima i sjajnom atmosferom u zagrebačkom pivskom vrtu.

Tko nastupa?

Cijenjen zbog svog širokog poznavanja glazbe, Marijan Felver je definirao zagrebačku klupsku i house scenu kao nitko do sada, a najnovije i najbolje zvuke donosi publici u klubovima i festivalima već skoro tri desetljeća. Jedna od trenutno najboljih hrvatskih DJ-ica, sjajna Ivona Kovačević, i njen Mojo Sound System dolaze u The Garden Brewery. Poznata po svojoj stilskoj raznolikosti i vječitim žarom za traganjem nove glazbe, slušateljima uvijek daje ono najbolje, bilo da se radi o njenoj glazbenoj emisiji na Yammat FM-u ili nastupu. Nick Colgan & Pepi Jogarde su dvojac iza hvaljene emisije Adriatic Coasting kroz koju predstavljaju bezvremensku i nekonvencionalnu glazbu. Dvojac se vraća u grad s obale i donose inspiritivno zvukovlje s Jadrana. Početak je u 18 sati, a ulaz je slobodan.

The Garden Brewery1 by Antun Cerovecki

Foto: The Garden Brewery

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori