Rezervirajte početak lipnja za ovaj boutique festival

Rezervirajte početak lipnja za
ovaj boutique festival

Jonathan 04 - photo Doris Fatur naslovna jpg

Jonathan

Kao uvod u festival Reflektor, u četvrtak 2. lipnja u Vinylu u 19 sati otvorit će se izložba rock fotografija u suradnji s online platformom Fotosofia. Baden-Baden, Seven Moudly Figs, Side Project, The Yellow Buzz, Jonathan, Kuku$ Klan i Garage In July samo su neka od imena koja će se moći vidjeti na izložbi, a ulaz u Vinyl je besplatan.

Prvo izdanje zagrebačkog boutique festivala odvija se uz predznak ‘art and music festival’, a uz bogati glazbeni dio kompletan program Reflektora obogaćen je brojnim dnevnim popratnim sadržajima – izložbama, književnim večerima, predstavama te klupskim after programima.

Blood Red Shoes

Blood Red Shoes

Dnevni, neglazbeni dio Refletora na rasporedu je oba dana festivala s početkom u 11, pa sve do 17 sati. Na Kraft Bikes Fest & Bike Painting Dayu sudjeluje zagrebačka ekipa SentiMental Bikes koji će izložiti svoje ručno izrađene bicikle, a posjetitelji koji dođu s ovim omiljenim gradskim prijevoznim sredstvom mogu dobiti oslikavanje od strane poznatih umjetnika hrvatske grafiti scene. Najbolje oslikanih 20 bicikala donijet će vlasnicima vrijedne nagrade Juliusa Meinla, Erste banke i Jack Danielsa. Njima će se pridružiti pisana i crtana umjetnost u obliku sajma knjiga i posebnog izdanja Crtani Romani Šoua, našeg najvećeg festivala stripa, koji će pripremiti prodajnu izložbu grafika. Ulaz na dnevni program Reflektora je besplatan.

Nakon što završe svirke i središnji glazbeni dio festivala, na rasporedu je ‘Kasni Reflektor’ koji uključuje partyje u Jabuci, Vinylu i Beertiji. Kultni rock klub  Jabuka na Jabukovcu priprema ‘After Reflektor 1’ i ‘After Reflektor 2’ tulume koji će se zvukom nasloniti na line up.  Vinyl bar iz Bogovićeve finiširat će obje večeri funk/soul setovima DJ Tabua (petak) i DJ Boce (subota), dok će se u Beertiji iz Hatzove u petak vrtiti program ‘Maggie voli Editorse’, što je priprema za subotnji koncertni dio kada su headlineri Jonathan, dok će završna večer goste odvesti ‘S Reflektora u 80e’.

reflektor post

Detaljne informacioje programa te cijene ulaznica možete saznati na službenoj Facebook stranici.

Učitati još
Zatvori