Sutra počinje nova, šesnaesta sezona najuzbudljivijeg modnog TV showa

Sutra počinje nova, šesnaesta sezona
najuzbudljivijeg modnog TV showa

U petnaest uspješnih sezona, Project Runway je otvorio vrata modnog svijeta na malim ekranima. U uzbudljivom i zabavnom natjecateljskom showu, talentirani dizajneri pokazali su sve što se nalazi iza kreiranja odjeće, od početne skice do završenog predstavljanja kreacija na modnoj pisti. U petnaest sezona ulogu voditeljice i producentice showa sa stilom je nosila Heidi Klum, dok je Tim Gunn s prestižnog Parsons fakulteta za modu, umjetnost i dizajn u New Yorku bio mentor dizajnerima. Osim što je iz sezone u sezonu zabavljao svoju mnogobrojnu publiku ispred malih ekrana i postigao svjetski uspjeh, Project Runway poslužio je kao uspješan početak karijere za mnoge natjecatelje među kojima se ističu Christian Siriano, Michael Costello i Nick Verreos.

ŠTO DONOSI NOVA SEZONA OMILJENOG MODNOG TV SHOWA?

Heidi Klum i Tim Gunn s novom ekipom od šesnaest talentiranih dizajnera ponovno se vraćaju na male ekrane u šesnaestoj sezoni showa Project Runway. Za novu sezonu na svojim službenim Facebook i Instagram profilima ekipa Project Runwaya je već najavila nekoliko noviteta koji će zasigurno šesnaestu sezonu učiniti još zanimljivijom i boljom od njezinih uspješnih prethodnica.

Osim novih dizajnera, svaka nova sezona donosi i nove modele koji iz tjedna u tjedna nose kreacije na modnoj pisti. Ove sezone jedna od novosti je raznolikost modela. Iako su dosad na Project Runway modnoj pisti odjeću nosile mlade djevojke s klasičnim proporcijama za svijet modelinga i visoke mode, nova sezona obuhvatit će sve veličine kako bi pokazala i slavila raznolikost.

Uz Heidi Klum, kao članovi modnog žirija vraćaju se modni dizajner Zac Posen i Nina Garcia, kreativna direktorica Marie Claire časopisa. Na mjestu četvrtog člana žirija i ove će se sezone izmjenjivati poznati gosti iz svijeta modnog, filmskog, glazbenog i televizijskog svijeta.

Dizajnere koji su se našli u najboljih šesnaest možete upoznati kroz kratke videe na službenoj Facebook stranica showa, a tijekom čitave sezone tamo ćete pronaći i najnovije informacije vezane za zadatke i izazove koji očekuju dizajnere. Prva epizoda na male ekrane američkih gledatelja stiže već sutra.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori