Kako poslovna ideja može promijeniti život

Kako poslovna ideja može
promijeniti život

Beograd teži održati i zadržati reputaciju kulturnog grada, središta kojeg su definiraju razni kreativci, umjetnici, dizajneri… Danas, u gomili novih, svježih i kreativnih ideja i inicijativa, Beograd zadržava svoju potragu za srećom i očuvanjem kulturne memorije držeći korak s najnovijim inovacijama. ‘Creative mornings” serija je predavanja koja slijedi i približava tu filozofiju.

creative mornings

‘CreativeMornings’ serija je jutarnjih predavanja koja se organiziraju u 109 gradova širom svijeta među kojima je od ove godine i Beograd. Beogradsko poglavlje ‘Creative Mornings’ nastavljamo 30. travnja u 9 sati, predavanjem pod nazivom ‘Working Not Begging’ Nikolete Kosovac, koordinatorice i jedne od osnivačica novina Liceulice, u vrtu/dvorištu caffea Blaznavac u ulici Kneginje Ljubice br. 18 u Beogradu.

Liceulice, osnovano 2010. godine, danas zapošljava 100 uličnih prodavača u Beogradu i gradovima u Srbiji, koji od svakog prodanog primjerka dobijaju polovinu zarade. Pozvani su da se pridruže i ispričaju svoje životne priče i predstave načine na koji Liceulice unosi promijene u živote mnogih. Za sve informacije i raspored događanja pratite web stranicu creativemornings.com/cities/bgd.

Učitati još
Zatvori