Kuća s bazenom i ljetnom kuhinjom nadomak Beograda je naša ultimativna weekend escape lokacija
Kuća s bazenom i ljetnom kuhinjom nadomak Beograda je naša ultimativna weekend escape lokacija

Kuća s bazenom i ljetnom kuhinjom nadomak Beograda je naša ultimativna weekend escape lokacija

Pojam kaya, ovisno o jeziku, može imati različita značenja. Ipak, kod nas se najčešće pojavljuje s velikim početnim slovom, odnosno u formi ženskog imena Kaja. Baš kao što se svakom imenu pridodaju određene karakteristike, Kaya se, između ostalog, definira kao kamen i stijena, ali i spokojno mjesto. Stoga nije nimalo začuđujuća činjenica da upravo pod tim imenom nadomak Beograda pronalazimo novo odmaralište, odnosno vikendicu koja predstavlja ultmativni escape za nadolazeće produžene vikende.

Spring break @ K A Y A

Na svega 45 minuta od Beograda, 15 minuta od Pančeva i nešto više od sat vremena udaljeno od Novog Sada nalazi se mjesto Crepaja. Upravo ovdje smještena je i vikendica pod nazivom KAYA. Njen kapacitet za spavanje ograničen je na devet ljudi. Upravo zbog toga, ona je idealna za različite vrste proslava ili manja okupljanja. Dakle, bilo da u narednih nekoliko tjedana ili mjeseci planirate djevojačku večer, rođendan, romantično putovanje ili obiteljsko okupljanje – KAYA is THE place to be.

Ovo odmaralište je vrlo prostrano. Interijer se sastoji iz dvije spavaće sobe, dnevne sobe, blagovaonice, kuhinje i kupaonice. Svaka prostorija opremljena je svim stavkama koje su vam neophodne za svakodnevno funkcioniranje, ali i za različite aktivnosti kao što su kulinarski poduhvati. Ipak, usmjerenost na detalje podjednako je vidljiva i u opremljenosti eksterijera.

S dolaskom sve toplijeg vremena, slobodno vrijeme uglavnom odlučujemo provesti u prirodi. Međutim, KAYA je, prije svega, osmišljena kako bi vam boravak na otvorenom bio zanimljiviji. U dvorištu se nalaze bazen s vodom koja se grije, ljetna kuhinja i hambar. On je, zahvaljujući udobnoj garnituri, pretvoren u chill out zonu. Upravo ovdje možete pronaći svoj mir, organizirajte movie night ili čak napravite kutak za društvene igre.

Naposljetku, ovo mjesto može se definirati kao prostor u kojem se na nešto drugačiji način kombiniraju tradicionalna načela i potrebe suvremenog čovjeka. Za sve ljubitelje prirode, dobre kuhinje i pravog odmora – KAYA je raj u malom. A s obzirom na to da je odmaralište relativno novo, upravo vi i vaše omiljeno društvo možete biti među prvim gostima. Štoviše, možda čak i za prvomajske praznike.

*Članak preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Instagram / @kuca_kaya

Učitati još
Zatvori