Kino je najbolje rješenje za
hladne jesenske dane

Ima li bolje zabave u hladnim danima od odlaska u kino i uživanja u novim filmskim hitovima? Nakon prošlotjedne svjetske premijere i hrvatska publika ima priliku pogledati posljednjeg James Bonda iz popularne franšize, a sudeći po kritikama nitko neće biti razočaran akcijskim scenama. Dijete u sebi probudite gledajući toplu ekranizaciju jedne od najpopularnijih priča svijeta, one o Malom princu i u svijet mašte dodatno zakoračite s filmom prepunim avanture ‘Dječak’.

filmovi1

James Bond Spectre

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u avanturu tijekom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi na životu održao tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena „Spectre“!

Mali princ

Prva animirana verzija klasika svjetske književnosti, genijalne knjige Antoinea de-Saint Exuperija, Mali princ, dolazi u hrvatska kina 5. studenog. U srcu događanja je Djevojčica koju majka polagano priprema za svijet odraslih. Sve se promijeni dolaskom ekscentričnog, ali dobroćudnog susjeda, Avijatičara. Avijatičar upoznaje Djevojčicu s izuzetnim novim svijetom gdje je sve moguće. U taj ga je svijet davno uputio Mali princ. Djevojčica polako korača magičnim i emocionalnim stazama Malog princa, stazama vlastite mašte u univerzum koji zapanjuje. Putem će otkriti svu vrijednost djetinjstva i na kraju spoznati da je ljudski odnos ono najvrjednij,e a da se jedino srcem može spoznati esencija života.

Dječak

Dječaka po imenu Pepper Flint Busbee (Jakob Salvati) svi zovu Mali dječak, a djeca u njegovom malom gradiću ga ismijavaju i maltretiraju zbog visine. No, njega to ne opterećuje jer on i njegov otac James (Michael Rapaport) žive život prepun epskih pustolovina – barem u mašti. Inspirirani veličanstvenim podvizima junaka iz stripa, čarobnjaka koji se bori protiv zločina, Bena Eaglea, Little Boy i njegov otac si postavljaju samo jedno pitanje:”Vjeruješ li da mi to možemo?” i jedini odgovor koji imaju je: “Da, partneru!”

Tri su filma noviteti ovog tjedna u Blitz CineStar kinima, a moći ćete ih gledati u Branimir Centru, Avenue Mallu, Arena Centru, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Vukovaru, Slavonskom Brodu i Varaždinu.

D.Č.

Učitati još
Zatvori