Tri romantične knjige o ljubavi koje su obilježile 2018.

Tri romantične knjige o ljubavi
koje su obilježile 2018.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H A L E Y (@mylittlebooktique) on

Omiljeno štivo za opuštanje bez dvojbe su romantične knjige. Lagane priče upečatljivih zapleta, intenzivna emotivna proživljavanja likova, efekt involviranosti čitatelja u radnju i oslikavanje karaktera glavnih junaka čine romantične knjige toliko popularnima. Mnoge od njih poslužile su kao predložak za kreiranje scenarija filmova. Ljubav je neiscrpan izvor inspiracije brojnim umjetnicima, a kroz romantične knjige o ljubavi, upoznat ćete se sa svim njezinim licima i slojevima, odnosno koliko koliko može biti komplicirana, lijepa, teška ili samo ono što je u svojoj biti – romantična.

Iako je blagdansko vrijeme u znaku druženja s najmilijima, ipak će mnogi od nas odvojiti malo vremena za sebe i povući se u svijet čitanja i mašte. Stoga, ukoliko tražite neki novi naslov za čitanje, donosimo najuspješnije i najbolje ocijenjene romantične knjige u protekloj godini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

The Kiss Quotient

Autorica ovog uspješnog romana koji se posebno svidio čitateljima je Helen Hoang i riječ je njezinom prvom književnom ostvarenju. U priču o ljubavi uključila je i malo znanja te kalkuliranja. U ovoj knjizi opisala je  glavnu junakinju Stellu Lane koja je u potrazi za ljubavlju koja je kroz svoju priču potpuno osvojila čitateljstvo. Ona, naime, kako bi naučila sve tajne moderne romanse pronalazi nevjerovatno zgodnog Michaela Phana koji se bavi podučavanjem ljubljenja, ali i seksualnih vještina. Kako naglašava autorica, Stella je imala malo vremena i morala je puno naučiti. “Htjela sam da lekcija izgleda kao plan za poboljšanje performansi koji možete dobiti na uredskom poslu. Ali sa seksom!”

All Your Perfects

Autorica ove velike književne uspješnice je Colleen Hoover. Quinn i Grahamu ljubavni su par čijoj savršenoj ljubavi prijeti njihov nesavršen brak. Sjećanja, pogreške i tajne koje su izgradili tijekom godina, sada ih razdvajaju. Jedina stvar koja bi ih mogla spasiti, zapravo gura njihov brak izvan točke popravka.

All Your Perfects  je duboki roman o oštećenom paru čija potencijalna budućnost ovisi o obećanjima datim u prošlosti. To je srceparajuća priča koja postavlja pitanje: Može li snažna ljubav sa savršenim početkom preživjeti život dvoje nesavršenih ljudi?

The Wedding Date

Autorica knjige The Wedding Date je Jasmine Guillory  i kroz djelo opisuje snažnu privlačnost dvoje ljudi čija priča počinje na neobičan način.

Odlazak na vjenčanje s čovjekom s kojim se zaglavila u liftu je odluka koju Alexa Monroe ne bi donijela u uobičajenim okolnostima. No, postoji nešto u vezi s Drewom Nicholsom čemu je teško odoljeti.

Nakon što su se Alexa i Drew zabavili više nego što su ikada mislili da je moguće, Drew je morao letjeti natrag u Los Angeles na posao, budući da radi kao dječji kirurg, a Alexa se vraća kući u Berkeley, gdje je načelnica. No, oni zapravo ne prestaju razmišljati jedno o drugome.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori